Razočarana Tatjana Jurić: "Dala sam otkaz na HRT-u, to nije mjesto za mene"

Foto: Instagram

TATJANA JURIĆ jučer je odradila svoj posljednji TV Bingo na HRT-u, koji je posljednje dvije godine vodila s Dejanom Pelićem. Naime, lijepa voditeljica zahvalila se upravi kuće na suradnji i odlučila potražiti sreću drugdje.

"Kada sam prije dvije godine dobila poziv s HRT-a da se priključim njihovoj ekipi, TV Bingo bio mi je prezentiran kao razvojni projekt kojim HRT uvodi određene novitete te se pokušava približiti komercijalnim tržišnim uvjetima. Jasno mi je da HRT ima svoje zakonitosti i ograničenja, no dvije godine nakon, po isteku moga ugovora, perspektivu jednostavno ne vidim i zahvalila sam se HRT-u na ukazanom povjerenju", rekla je za Story.

Kako kaže, na HRT-u je bilo puno prijedloga, no ništa se nije realiziralo.

"Nema zle krvi, no HRT kao poslodavac jednostavno nije mjesto za mene. Stajati u studiju i biti na ekranu samo zbog toga da budem na ekranu za mene nikada nije bila opcija, mislim da sam to pokazala i svojedobno kada sam s televizije otišla na radio", rekla je.

Iako nije željela govoriti o kojim je projektima riječ, navodno je trebala s Duškom Ćurlićem voditi Splitski festival, no na kraju je odlučeno da ipak neće.

Nakon otkaza na HRT-u nastavit će raditi na Narodnom radiju, gdje već godinama vodi i uređuje dnevni prijepodnevni program od 9 do 13 sati. 

Pročitajte više