Razuzdani tulum Suzane iz "Golih vijesti" potvrdio da voli i cure

VRUĆIM poljupcima grudi i intimnih dijelova tijela plavuše na partyju u Poreču, prezenterica "Golih vijesti" Suzana Buntić besramno je pokazala svoju biseksualnu stranu, a fotografije koje to dokazuju ustupio nam je magazin Stars koji ih je objavio u novom broju. Kad je pored Gianne Apostolski stala u virtualni studio "Golih vijesti" djelovala je poprilično sramežljivo i povučeno, iako je dala izjavu kako je "bolja u skidanju nego u čitanju".

U to više nikako ne sumnjamo gledajući vruće lezbijske fotografije. Tko je djevojka koju je ljubila pred svim uzvanicima razuzdanog partyja ne zna se, ali sigurno je kako će, prema najavama urednika Daniela Delalea, "Suzana sve objasniti u sljedećim Golim vijestima".

Prijavila se u Gole vijesti zbog zarade, ali se ne skida za pare?

"Mene se ne tiče što je Suzana radila na tom partyju, ali moram priznati kako su mi fotografije jako zanimljive. Iznenadio sam se koliko je Suzy 'openminded'. Sve će vam biti objašnjeno ove nedjelje u Red Carpetu", rekao nam je Delale. Suzana Buntić je 24-godišnja djevojka koja se priključila Golovjestašima jer "voli avanture i dobru zaradu". Po struci je frizerka, a dosad je bila zaposlena na blagajni jednog porečkog kasina.

Je li nepoznatu striptizetu poblajhane i pohabane kose u srebrnoj opravici izljubila od glave do pete samo zato jer je to provjeren plasman na naslovnice, ili zato što je odvagala kako je to idealna prilika za lizanje ženskih intimnih dijelova, nije objasnila već je samo na službeni mobitel redakcije poslala poruku: "Žao mi je, ne mogu nikakve komentare davati".

Inače, Suzana je jednom prilikom rekla da se "voli skidati za zabavu, onako s prijateljicama, ali ne za novac". A što je onda skidanje u Golim vijestima, ako ne za "dobru zaradu"?

L.V.
Foto: Stars

Pročitajte više