Reakcija slavnog glumca kad je na Met Gali ugledao suprugu postala hit na Twitteru

Screenshot: Twitter

TVITERAŠI ne prestaju komentirati reakciju glumca Ryana Reynoldsa na sinoćnjoj Met Gali nakon što je ugledao svoju suprugu Blake Lively. 

Naime, glumica je na događaj stigla u dugoj, raskošnoj haljini. Netko je u gomili prisutnih snimio kako je Ryan svoju suprugu prilikom dolaska pogledao s divljenjem i strahopoštovanjem. Kasnije se ponosno nasmijao i pljeskao. Snimka se ubrzo proširila društvenim mrežama i postala hit.

"Ovo je tako slatko", "Želim ljubav poput njihove", "Kunem se da su Ryan i Blake najbolji par ikad", "Blake je bila prekrasna, ali Ryanova reakcija kada ju je vidio bila je jednostavno savršena", "Ako ovo nije ljubav, onda ne znam što je", samo su neki od komentara na Twitteru. 

Kao i prijašnjih godina, i ove je godine crveni tepih njujorškog muzeja Metropolitan Museum of Art bio preplavljen raskošnim haljinama kakve se teško mogu vidjeti igdje drugdje. Tema The Gilded Glamour ponajviše se odnosila na period u američkoj povijesti zvan Gilded Age. Riječ je o razdoblju između 1870. i 1890. kada je ekonomija rasla najbrže u povijesti SAD-a.

Galeriju najboljih lookova s ovogodišnje Met Gale možete pogledati ovdje.

Pročitajte više