Reality show hrvatskih i engleskih navijača

PRODUCENTSKA kuća "Urban Jungle" Žare Batinovića poziva najžešće navijače hrvatske i engleske reprezentacije na snimanje navijačkog reality showa na 2252 km dugom putovanju jedrilicom od Splita do Portugala.

U neobičnom reality showu radnog naziva "Sea show" kandidati će se boriti za mjesto u posadi jedrilice. Producent je zamislio odabir šest do sedam posada sa po šest kandidata od kojih će gledatelji showa, koji će se u toj fazi snimati u splitskom akvatoriju, putem telefona i kupona u novinama odabrati pobjedničku posadu.

Pobjednička posada uputit će se s poznatim hrvatskim jedriličarom Damirom Milošom na put do Portugala, a moguće je da im se pridruži i posada sastavljena navijača engleske reprezentacije, s kojom Hrvatska igra u skupini.

Utakmicu Hrvatske i Engleske već je označena kao najrizičnija utakmice naše skupine, zbog poznatih problema s huliganizmom koje imaju obje zemlje.

Još uvijek nije poznato koja će od hrvatskih TV kuća prenositi ovaj show, ali se zna da je zanimanje za "Sea show" pokazala britanska kuća SKY.

Vijest o showu prenio je i ugledni britanski list Guardian, koji dodaje kako se planira zajedničko putovanje engleske i hrvatske navijačke posade od Splita do Portugala.

"Pokušavamo doći u dodir sa najžešćim navijačima engleske reprezentacije koji bi putovali zajedno s hrvatskim navijačima. Nadamo se da ćemo, ako nam se pridruže i engleski navijači, zajedno proživjeti veliku avanturu i zaboraviti na huliganizam." - izjavio je za Guardian Vinko Vuković, jedan od organizatora showa.

Vuković je dodao kako traže "najluđe navijače kako bi mogli snimati reality show dok zajedno plove prema Portugalu", te kako je već u kontaktima s nekim engleskim navijačkim skupinama.

Pročitajte više