Reality zvijezda kaže da nogometaš ima mikropenis: Kao izgubljeni crv u prašumi

Foto: Instagram

ŠPANJOLSKA reality zvijezda koja je izlazila s portugalskim nogometašem kaže da ima mikropenis koji je poput "izgubljenog crva u amazonskoj prašumi".

Mari Cielo Pajares proslavila se u svojoj zemlji nakon što se pojavila u game showu La Casa Fuerte 2, ali mnogima u Španjolskoj bila je poznata i od prije s obzirom jer je kći tamošnjeg legendarnog glumca Andresa Parajesa.

U njezinom pojavljivanju u showu opisana je njezina prošlost pornoglumice, o čemu je i sama pisala u svojoj knjizi Memoirs of a Whore.

Ulomak iz knjige o njezinoj interakciji s neimenovanim portugalskim nogometašem, kojeg je opisala kao "vrlo zgodnog", privukao je najviše pažnje. "Kad je gotovo svanulo, portugalski igrač odlučio je da je vrijeme da idemo u krevet", piše prema Mundo Deportivu.

"Kad je napokon skinuo bokserice... to je, ruku na srce, bio najmanji mikropenis koji sam ikad vidjela. Da sam mu morala masturbirati, trebali bi mi pinceta, mikroskop i GPS."

No Pajares je nakon svog otkrića za Diez Minutos rekla kako nikad neće otkriti identitet nogometaša jer mu ne želi "uništiti život". Ali priznaje da je seksualnim susretima morala okrenuti leđa zbog njegovog penisa.

"Imali smo intimni odnos u nekoliko navrata. Imao je impresivna leđa i trbušnjake, ali skinuo je bokserice i ja sam rekla: Ćao."

"Bio je poput malog izgubljenog crva u amazonskoj prašumi. Reći ću samo da je stranac i jako zgodan."

Pročitajte više