Rebel Wilson snimljena u šetnji s curom i njihovom novorođenom kćerkicom

Foto: Profimedia

REBEL WILSON snimljena je na prvom obiteljskom zimovanju s djevojkom Ramonom Agrumom i njihovom kćeri Royce Lillian. Paparazzi su ih primijetili u opuštenoj šetnji u Aspenu, a glumica je podijelila fotku na Instagramu na kojoj pozira s novorođenom kćerkicom.

Zvijezda Pitch Perfecta u studenom je objavila da je dobila svoje prvo dijete, koje joj je rodila surogat-majka. Potvrdila je da je puno ime njezine kćeri Royce Lillian Elizabeth Wilson i otkrila kako joj je srednje ime dala po kraljici Elizabeti.

"Htjela sam i originalno ime koje počinje slovom R i na kraju sam odlučila uzeti ova tri. Lillian i Elizabeth su imena žena u mojoj obitelji kojima se divim. I moje je srednje ime Elizabeth, po pokojnoj kraljici", otkrila je za People. Dodala je da je prvo držanje djevojčice u naručju bilo "nestvarno i uzbudljivo".

Na Instagramu otkrila da je gej

Ranije je iznenadila obožavatelje kad je na Instagramu progovorila o svom ljubavnom životu i otkrila da je gej. Tada je potvrdila da je u vezi s Ramonom Agrumom, dizajnericom odjeće i nakita te vlasnicom brenda Lemon Ve Limon.

"Mislila sam da tražim svog Disneyjevog princa... Ali možda je ono što mi je stvarno trebalo cijelo ovo vrijeme bila Disneyjeva princeza", napisala je 42-godišnja glumica u opisu fotografije sa svojom djevojkom.

Pročitajte više