Redatelj The Last Of Usa: "Na prevaru sam uvukao ljude da gledaju gej romansu"

Foto: YouTube

POSLJEDNJA, treća epizoda HBO-ove serije The Last of Us izazvala je gomilu reakcija zbog izmijenjene priče o Billu i Franku, odnosno, činjenici da su dvojica likova iz videoigre u seriji gej par.

Epizoda, u kojoj je fokus prebačen s Joela i Ellie na Billa i Franka, kod velikog je dijela publike proglašena možda i najboljom do sada, a dijelu se nije svidio izmijenjeni scenarij. Redatelj treće epizode Peter Hoar objasnio je za Inverse kako je gledatelje "na prevaru" uvukao ljude u to da gledaju gej romansu dvojice likova i fokusiraju se na njihovu priču.

"Nekada trebate na prevaru uvući ostatak svijeta da vide ovakve scene prije nego što krenu komentirati i zaključivati. Mislim da ljudi sada možda razumiju da je to realnost. To je sve ljubav", rekao je Hoar, koji je također gej.

"Bill, kojeg glumi Nick Offerman, komplicirana je ličnost i teško bi prošao kao gej osoba u stvarnosti. Ali nije sve tako binarno. On je čovjek koji nikada nije spoznao sebe. Živio je u svijetu u koji nije imao povjerenja. Živio je s majkom godinama, a onda je ona umrla i on je dobio kuću za sebe. Izolirao se od svijeta i na kraju postao sredovječan čovjek koji se zaljubi u drugog muškarca. Takvo nešto se ne vidi svaki dan", zaključio je Hoar.

Pročitajte više