Rekla sestri da na vjenčanje odjene što želi, njezin neobični outfit postao hit

Foto: Facebook

KAD JE Deanna Adams iz Nebraske sestri djeveruši rekla da na njezino vjenčanje može odjenuti što god poželi, samo zbog dobrog smisla za humor ostala je smirena kad je vidjela što je ona odabrala.

Naime, njezina sestra Christina Meador za ceremoniju je odabrala kostim T-rexa na napuhavanje, a sudeći po fotografijama koje su postale hit na društvenim mrežama, nitko od prisutnih se nije previše uzbuđivao oko njezinog jedinstvenog kostima.

Fotografiju je objavila na Facebooku, a ubrzo je postala viralna i na Redditu. "Kad ste djeveruša i kažu vam da možete nositi što odaberete. Ne žalim ni za čime", napisala je Christina uz fotografiju koja je podijeljena više od 35 tisuća puta samo na Facebooku.

Christina (38) iz Teksasa izjavila je za Daily Mail kako je sve počelo kao šala nakon što joj je Deanna rekla da može nositi što želi na njezin veliki dan. Kostim je skinula čim je ceremonija završila, a fotografija, koju je prije tri tjedna objavila na Facebooku uz dopuštenje sestre, i dalje ne prestaje izazivati reakcije. 

Pročitajte više