Rene Bitorajac sjajno odgovorio Bujancu i Aliću: "Sinoć sam doživio vrhunac karijere"

Foto: Facebook/YouTube

OBRADA kultne pjesme "Sound of silence" u satiričnu "Mi Hrvati" u režiji Renea Bitorajca razbjesnila je ekstremiste, a poznati glumac tako se našao i na meti Velimira Bujanca i Božidara Alića.

U emisiji Bujica Bujanec je "otkrio" da je Bitorajac "željan osvete" i "vrijeđa sve hrvatsko" zato jer živi u stanu koji je naslijedio od djeda i bake koji su bili partizani, a ujedno i rođaci srpskog admirala Branka Mamule. Uz to, Bujanec tvrdi i da je vlasnik stana ubijen u Beogradu  nakon Drugog svjetskog rata, a Alić je zaključio da je Rene ogorčen jer mu je Ministarstvo odbilo projekt privatnog cabareta.

Sve skupa je, očito, novost i za samog Renea, koji je i Bujancu i Aliću sjajno odgovorio Facebook statusom.

"Pozdrav svima, pa i njima. Došao sam doma s kazališne predstave i saznao da je i Božo Alić imao svoju predstavu. Saznao sam i da sam sinoć doživio vrhunac karijere jer sam "gostovao" u jednoj emisiji na lokalnoj televiziji. Saznao sam o sebi nešto što do sada nisam niti znao a kako mi je odvjetnik zaspao malo ću pričekati sa svojim komentarom. HVALA SVIMA KOJI STE MI PODRŠKA. Neću Vas razočarati. Idem na spavanje! Treba mi pola sata do kreveta jer živim u "150" kvadrata, a i ne znam di mi je krevet kad je stan 'tuđi'", napisao je Bitorajac i dobio podršku više od 1000 svojih fanova na Facebooku,.

O pjesmi se oglasio i koji dan ranije, kada je odgovorio i svima koji su mu poslali uvredljive komentare.

"Kritike koje primam su ispod svake razine i riječ je o kategoriji neukusnih uvreda. Nažalost, ne znam što bih mogao spoznati iz niskostrasnih komentara poput: 'Govno jedno ćelavo, smradu velikosrpski, četnički, orjunaški izrode, crve, j... ti majku i slično'. S obzirom da ih je većina takvih; neartikuliranih, nepismenih i zlobnih, naprosto mi ne daju mogućnost za civiliziranu i normalnu komunikaciju. Preostaje mi samo da pričam sam sa sobom. Na ovu domovinu u kojoj živimo, mi Hrvati imamo potpuno jednaka prava, ali na svoju majku ipak ih imam više od vas. Kao i vi na svoju", napisao je Rene.

Pročitajte više