Restoran u Trogiru nudi biftek omotan zlatom: "To imamo samo mi, New York i Dubai"

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

RESTORAN Coccolo u Trogiru svojim gostima nudi biftek omotan 24-karatnim zlatom.

Za porciju argentinskog premium steaka od 250 grama treba izdvojiti 1500 kuna, a najskuplji argentinski tomahawk steak od 1200 grama omotan zlatom stoji 7500 kuna.

"Argentinski premium odrezak, ima ga samo na tri mjesta u svijetu, u Dubaiju, New Yorku i Trogiru", objasnio je chef Roko Puče. "Ovakav odrezak kod nas inače košta 300 kuna, ali kad je umotan u zlato, onda košta 1500 kuna", dodao je.

"Zlato nabavljamo preko Italije i Indije, to nije jednostavno nabaviti. Treba se gledati certifikat, to je jako bitno jer može doći do trovanja želuca", naglasio je.

Pročitajte više