Ricky Gervais: Na Oscarima vidim sve skupine. Osim siromašnih, je*eš siromašne

Screenshot: YouTube

"DA BAR Ricky Gervais vodi Oscare večeras", napisao je jedan tviteraš, a komičar je odgovorio na tu objavu i u njoj iskritizirao skupocjene poklone koje dobiju zvijezde na dodjeli.

"Počeo bih s 'Zdravo. Nadam se da će ova emisija razveseliti obične ljude koji gledaju kod kuće. Ako ste, na primjer, nezaposleni, utješite se činjenicom da čak i da imate posao, vaša godišnja plaća vjerojatno ne bi iznosila onoliko koliko iznosi vrijednost vrećice s poklonima koju su glumci upravo dobili", napisao je komičar.

"Ponosan sam što mogu objaviti da je ovo najraznovrsnija i najprogresivnija dodjela Oscara ikada. Vidim ljude iz svih sfera života. Svaka demografska skupina koja postoji pod suncem. Osim siromašnih, očito. Jebeš njih", dodao je.

Njegove objave prikupile su desetke tisuća lajkova.

Nominirani dobili poklone u vrijednosti od 140 tisuća dolara

Inače, svi nominirani dobili su skupocjene poklone čija se vrijednost procjenjuje na oko 140 tisuća dolara (nešto manje od milijun kuna). Bilo je tu poklon bonova s kozmetičkim tretmanima u vrijednosti o 22 tisuće dolara, zatim trodnevni boravak u wellnessu u vrijednosti od 15 tisuća dolara. Četiri noći u luksuznom resortu za dvije osobe u vrijednosti od 15.600 dolara, a američki mediji spominju i "poklon jedne građevinske kompanije od 25 tisuća dolara".

Bilo je tu i skupocjenog maslinovog ulja, luksuznih grickalica, a svi nominirani postali su i vlasnici jedne manje parcele u Škotskoj.

Pročitajte više