Rihanna o prvom susretu s dečkom ASAP Rockyjem: Zgrabio me za stražnjicu

Foto: Profimedia

Pjevačica Rihanna progovorila o svojoj petogodišnjoj vezi s reperom ASAP Rockyjem, s kojim ima dvoje djece, sinove Rza i Riota. Njezin prvi susret s reperom dogodio se 2012. godine na dodjeli MTV Video Music Awardsa, a sada je ispričala kako je izgledalo njihovo upoznavanje.

"Zgrabio me za stražnjicu. To je bio dan kada smo se upoznali, a dogodilo se na probi. Moj tim je bio zabrinut da želim imati njegovu glavu na pladnju. Pomislila sam, 'Ah, ne'. Zbog toga su svi rekli: ‘O moj Bože. On joj se sviđa'", ispričala je Rihanna. Ipak, trebale su proći godine prije nego što su Rihanna i Rocky bili spremni ući u vezu, sve do 2019. godine.

"Poznajemo se već dugo. Viđala sam ga u vezama. Viđao me u vezama. Viđali smo se izvan veza. Znali smo za što smo sposobni i nevolje koje jedno drugome možemo donijeti u život. Možemo obožavati jedno drugo ili si slomiti srca. I tako smo počeli izlaziti s puno opreza", otkrila je.

Osvrnula se i na to kako ona u počecima nije bila sigurna je li Rocky onaj pravi. "Samo sam pustila da se dogodi što god se trebalo dogoditi. Bilo je samo: 'Ovo je cvijet. Ili će umrijeti ili će procvjetati, ali pustit ću da bude što bude'", rekla je. Dodala je da se nada da će nastaviti širiti svoju obitelj s reperom: "Ne znam što Bog želi, ali ja bih pristala i na više od dva", rekla je.

Pročitajte više