"Moja greška, dušo": Rihannin dečko ispričao se curi kojoj se oslonio na glavu

Foto: Profimedia/Twitter

NAKON brojnih kritika Rihannin dečko, reper ASAP Rocky, ispričao se djevojci iz gomile na čiju se glavu oslonio dok je, iznerviran gužvom, preskakao ogradu ispred hotela Carlyle, u kojem su se njegova partnerica i brojne druge zvijezde pripremale za Met Galu.

Djevojka koja mu je poslužila kao oslonac zove se Madelyn Llanes i ima 21 godinu. Ona se nakon incidenta oglasila na društvenim mrežama. "ASAP Rocky me doslovno preskočio", napisala je u opisu fotografije koju je podijelila na Twitteru, a na kojoj se vidi ona u gomili.

"LOL, moja greška, dušo", napisao je reper koji je retweetao njezinu objavu. "Moraš izbaciti album kao ispriku", "Ovo je najveća isprika koja se može dobiti od ASAP Rockyja", "Ova fotka treba biti naslovnica Rihanninog novog albuma", samo su neki od komentara ljudi ispod njegovog tweeta.

"Dušo, moram proći"

Posjetimo, Madelyn Llanes za Independent je ispričala što se dogodilo."Otišla sam u Carlyle rano ujutro samo kako bih mogla izbliza vidjeti kako su zvijezde odjevene. Osjetila sam da me netko tapše po ramenu, pa sam se okrenula i vidjela da je to ASAP Rocky", navela je pa dodala:

"Rekao je 'dušo, moram proći', a ja sam mu samo rekla 'ne' jer je barikada bila točno ispred mene, nije se imalo kamo ići." Reper se nije dao smesti i skočio je na ogradu i pritom zgrabio nju i tipa pokraj nje. "Nakon što je doskočio, rekao je 'hvala', a onda se samo nasmijao i pokazao mi srednji prst", opisala je Llanes.

Pročitajte više