Rina razbjesnila čak i smirenog Kocku: "Što meni ima tko govoriti što ću ja raditi?"

Foto: RTL

STANARI su odmarali u kući, a dok su svi sjedili na foteljama i barskim stolicama, Rina je, kao i obično, morala biti posebna pa se 'prostrla' na šank! To se nikako nije svidjelo Kocki, koji nije mogao šutjeti pa joj je očitao bukvicu, javlja RTL.

"Mene to smeta. Iskreno me smeta", rekao joj je.

Rina mu nije ostala dužna:"Mene isto svašta smeta. Pa nikome ništa".

"Ja bih te zamolio da siđeš sa šanka", krenuo je dalje Kocka, a Rina se odmah nadovezala: "Lijepo što si me zamolio. Ja tvoju molbu mogu uvažiti ili ne uvažiti".

I tu je razgovor stao, a Rina je, čini se, pobijedila. No, potom se odlučila oglasiti i Katja koja je stala na Rininu stranu te pitala mogu li glasati hoće li Rina sjediti na šanku ili ne, jer je njoj baš lijepo vidjeti je na šanku. Fabio je, pak, rekao da će on ostati suzdržan.

Nakon što je prošlo neko vrijeme djevojke su sjele u dnevnu sobu. Katja je sjedila na kauču, Kristina na tabureu, a Rina se izvalila preko barskih stolica te su pričale o situaciji s Kockom.

''Što meni ima tko govoriti što ću ja raditi ili ne raditi?'', pitala se Rina.

''Isto sam danas i Jurici rekla. Ja ga pitam gutljaj čaja, on mi ne da. Ja pijem cijelo jutro vodu i molim ga samo malo čaja, a on kaže da ne da, da mu je to lijek. Ja bi njemu dala gutljaj lijeka!'', zaključila je Rina.

Pročitajte više