Ristović o Splitu nakon svega: Kad sagledaš zlo u samoj esenciji bolje vidiš kontrast

Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

NIKOLINA RISTOVIĆ sve je odlučnija u namjeri da iza sebe ostavi neugodnost koju je doživjela ovog ljeta, kad je izbačena iz vile pored Splita te, prema njenim tvrdnjama, okradena jer vrijedan nakit i gotovinu nisu dobili nazad.

Ovog puta odlučila je pored fotke s plaže poručiti Splićanima da je uz Split neće vezati ružne uspomene.

"Kada sagledaš zlo u samoj esenciji onda bolje vidiš i kontrast. Tek sada vidim koliko su Splićani i Splićanke širokogrudni ljudi", poručila je, otkrivši da je u Splitu očito doživjela i puno lijepih stvari i susreta.

>>Ristović: Izbačeni smo iz vile, kći je završila na Hitnoj; vlasnik: Uništili su kuću

Voditeljica tvrdi da su ostali bez stvari u vrijednosti između 275 i 300 tisuća eura. Dalmatinskom portalu ustupila je snimke kako bi dokazala da opravdanje vlasnika da su Ristovići i njihovi prijatelji uništili vilu ne stoji.

"Uništavali kuću? Evo, tu su videosnimci pa možete vidjeti kako izgleda devastirani interijer vile. Tako valjda Rok Gale želi opravdati razbojničku krađu kojom smo oštećeni za 270 tisuća eura gotovine i dragocjenosti koje su nam odnijeli iz vile. Držim da je Gale sve inscenirao kako bi se domogao vrijednih stvari i gotovine, a sumnjamo da je i agencija bila u sve to upletena. Žena koja nam je trebala biti na raspolaganju 24 sata dnevno nije se nijednom javila, a i vlasnika agencije bi teškom mukom dobili. Gale je bio jako dobro upoznat što imamo kod sebe jer je svaki dan dolazio u vilu, što je krajnje neuobičajeno i nije primjereno pa smo se žalili vlasniku agencije koji nam je rekao da je on malo specifičan iznajmljivač i da su ga smirili, ma što to značilo. Usto, interijer i eksterijer pokriveni su videonadzorom. Tri dana prije no što su nam zapriječili ulazak u vilu, a to je bilo svega 30 sati prije našeg 'check-outa', Vidoje je ukucao krivu šifru u sef koji se zablokirao pa je Galo otključao sef i vidio što je sve u njemu", ispričala je Nikolina uz snimke iz vile koje je ustupila Dalmatinskom portalu.

>>Pogledajte snimke iz vile nastale one noći kad je Nikolina Ristović izbačena

Kako tvrdi Nikolina, dvanaestog dana boravka u vili, s 30. na 31. srpnja, izbačeni su na ulicu. Rok Gale je napao Vidoja, njena kći Hana pala je u nesvijest zbog stresa i završila na hitnoj, a ostali su i bez stvari u vrijednosti između 275 i 300 tisuća eura. Navela je da je riječ o novcu u gotovini (65 do 68 tisuća eura), muškom satu Custos (18 tisuća eura), satu Rolex Daytona rose gold (35 tisuća eura), narukvici Cartier Love s brilijantima (40 tisuća i 600 eura), muškom satu Pierre Kunz (zlato) 13/50 (25 tisuća eura), ženskom prstenu Cartier Panther (25 tisuća eura) te Chopard prstenu 3.75 ct (bijelo zlato) vrijednosti 65.000 eura.

Verzija vlasnika vile Roka Gale nešto je drugačija.

"Uništavali su mi kuću. I premda sam ih na to stalno upozoravao, nisu prestajali, a na kraju su mi još i zaprijetili. Uvijek se trudim oko gostiju, nikada prije, ponavljam, nikada ni s kim nisam imao problema. Pa osam ljudi je dva dana čistilo nakon njih. Morali smo kupovati nove stvari. Da su se držali kućnog reda i da nisu prijetili, nikada do toga ne bi došlo. Agenciji je bilo prijavljeno da će doći s dva pomeranca, a imali su četiri psa i toga afričkoga ježa koji je zasmrdio čitavu sobu. Ti psi su skakali u bazen i spavali su u krevetima, premda je to bilo zabranjeno kućnim redom. Navečer smo promijenili brave na vratima i zapriječili im ulaz jer smo se bojali da će sve uništiti. Kasnije smo im uz pratnju policije dali da iznesu stvari. Ma ništa nismo niti pipnuli, nikakvo zlato, novac, ništa. Ostavili smo sve kako smo našli da oni mogu iznijeti", rekao je za Slobodnu Dalmaciju.

Pročitajte više