Ristović objavila fotku s plaže: Vjerojatno sam prestara da budem gola i fotošopirana

Foto: Instagram

NIKOLINA RISTOVIĆ na Instagramu je objavila fotografiju s plaže. U opisu je napisala da je najsretnija kada udovoljava sebi. 

"I znam da nemam kartun pod gujsicom, da sam vjerojatno prestara da bih bila gola, prefotošopirana i nakaradna, a nekad sam bila lijepa. Ne možeš narodu udovoljiti! Niti ne želim. Jer sam najsretnija kada udovoljavam sebi i svojim ljudima", napisala je Ristović. U hashtagovima je dodala: "Krkani, dalje od mene."

Njezina reakcija uslijedila je nakon što su joj prije nekoliko dana pratiteljice ispod fotografije na kojoj sjedi u badiću na plaži pisale kako bi trebala uzeti karton i sjesti na njega, a ne na golo kamenje. 

Nikolina se nedavno našla i na meti kritika nakon što joj je jedna pratiteljica poručila da koristi previše filtera na fotografijama. Sada je dobila puno komentara podrške.

"Ljepota dolazi iznutra, a dobrom čovjeku ne treba fizička ljepota. Ti si bila lijepa i ostala si lijepa te ne trebaš fotošopirati fotke", "Ti si u najboljim godinama, a za tvoju ljepotu ne postoje riječi. Ljudi će komentirati sve i svašta jer im bodeš oči, ne mogu svi biti lijepi", "Bila si i ostala predivna, a komentatori neka se malo ugledaju na treninge koje odrađuješ pa će i sami biti zadovoljni", pisali su joj pratitelji u komentarima.

Pročitajte više