Rita Ora potvrdila glasine o tajnom vjenčanju: Udala sam se, nisam više na tržištu

Foto: EPA

PJEVAČICA Rita Ora (32) konačno je potvrdila da se udala za 15 godina starijeg redatelja Taiku Waititija, opisujući svadbu kao "savršen" i "poseban dan".

Ora je ono o čemu se već dugo šuška potvrdila za Heart Radio Breakfast dok je promovirala svoj najnoviji singl You Only Love Me, nedugo nakon što je pozirala u toplesu kako bi proslavila izlazak pjesme.

"Da, udala sam se. Ja službeno nisam na tržištu, ljudi. Odlučila sam to držati privatnim i više za sebe, ali sa svojim novim spotom pokazujem ono što je moglo biti", rekla je Rita.

"Kad su glasine izašle u javnost o tome jesam li se udala, htjela sam improvizirati i malo se poigrati sa svim tim napisima. Željela sam organizirati vjenčanje koje, kao, nije išlo po planu. Naravno, to nije slučaj u stvarnosti", dodala je.

Još nije odlučila hoće li uzeti suprugovo prezime

"Moje pravo vjenčanje je bilo savršeno. Bilo je točno kako sam željela. Bilo je lijepo i savršeno. Lijepo je neke stvari zadržati samo za sebe. Žao mi je što nije toliko zanimljivo. Jednog dana priredit ću veliku zabavu", kazala je pjevačica koja još nije odlučila hoće li uzeti prezime svog slavnog supruga.

"Svakako sam razmišljala o tome da uzmem njegovo prezime, ali jako sam se trudila za ovo ime Ora. Ne znam... Nisam još doista odlučila", rekla je.

Inače, par je u kolovozu potaknuo glasine o vjenčanju nakon objave Taike Waititija na društvenim mrežama. Novozelandski redatelj je objavio fotku na kojoj mu se vidi vjenčani prsten na lijevoj ruci.

Rita Ora i Taiki Waititi zajedno su gotovo dvije godine, a prije toga su godinama bili prijatelji. Pjevačica kosovskog porijekla prethodno je hodala sa celebrityjima poput Brune Marsa, ASAP Rockyja i Andrewa Garfielda, dok je redatelj maorsko-židovskog porijekla bio u braku s producenticom Chelsea Winstanley od 2011. do 2018. S njom ima dvije kćeri, Matewu Kiritapu i Te Hinekahu.

Pročitajte više