Rita Ora stigla na Kosovo pa stavila ruku na srce, Srbi pišu: Dobro došla u Srbiju

Screenshot: X

RITA ORA, slavna pjevačica porijeklom iz Prištine, prije dva dana stigla je na Kosovo kako bi proslavila svoj 33. rođendan. Pjevačica je na Kosovo stigla privatnim avionom, u društvu supruga Taike Waititija. Na aerodromu ju je dočekao Perparim Rama, albanski arhitekt i kosovski političar, dok joj je kosovski premijer Albin Kurti kasnije uručio buket i poklone i naglasio kako je učinila cijelu zemlju "ponosnom".

Kad je izašla iz aviona, Ora je udahnula zrak punim plućima, zatim se sagnula kako bi dotakla zemlju, pa potom stavila ruku na srce, a snimka njezinog dolaska izazvala je burne reakcije Srba. 

"Dobro došla u Srbiju" 

"Rođena je u Srbiji", napisala je jedna korisnica X-a, a drugi se nadovezao: "Kosovo, Srbija. Da, točno." 

"Dobro došla u Srbiju, Rita", poručio joj je treći, a četvrti komentirao: "Dobro je glumila, dajte joj Oscara."

Peti ju je upitao: "Gdje je srpska zastava, Rita?", pri tome misleći na incident kad se pjevačica na koncertu ogrnula srpskom zastavom pa kasnije pravdala kako nije odmah shvatila da je to srpska zastava. 

Naljutila Srbe u više navrata 

Podsjetimo, pjevačica, koja je kao jednogodišnjakinja s obitelji emigrirala s Kosova u Veliku Britaniju, u više je navrata naljutila Srbe. Krajem prošle godine razljutila ih je kad je objavila TikTok video s efektom orla, a srpski tviteraši shvatili su to kao provokaciju zbog ispadanja Srbije sa Svjetskog nogometnog prvenstva u Kataru.   

Kasnije ih je naljutila kad je pozirala ispred reklamnog panoa pa odmahnula rukom kad je vidjela da se pojavilo lice Novaka Đokovića, što je razbjesnilo Srbe. 

Pročitajte više