Rješenje chefa za socijalno distanciranje u ovom restoranu mnogima je jezivo

Foto: Instagram

AMERIČKI restoran planira ponovno otvaranje kasnije ovog mjeseca jer Virginia započinje prvu fazu ponovnog otvaranja neesencijalnih poduzeća - no neki će se od njezinih inicijalnih klijenata možda činiti malo beživotnim.

Tijekom prve faze otvaranja restoranima u toj saveznoj državi bit će dopušteno posluživati goste na terasama, koje su limitirane na 50% kapaciteta. No The Inn at Little Washington, restoran s 3 Michelinove zvjezdice u kojem degustacijski meni započinje od 248 dolara po osobi, ne želi da stolovi kod njih budu prazni.

Chef Patrick O’Connell odlučio ih je stoga popuniti - lutkama. Fotografije na društvenim mrežama iz restorana prikazuju lutke u vlasuljama i haljinama iz 1940-ih, odnosno u odijelima s kravatama i šeširima.

Lutke su postavljene tako da izgledaju kao da jedu za stolovima, naizgled u razgovoru.

O'Connel je za Washingtonian rekao da njegov restoran pandemiju shvaća ozbiljno. Chef dodaje da je njegovo osoblje provelo dubinsko čišćenje, a kad restoran otvori svoja vrata, nosit će maske s još jednim detaljem koji bi mogao oraspoložiti ljude. Svaka od njih bit će ukrašena osmijehom Marilyn Monroe ili bradom Georgea Washingtona.

Pročitajte više