Robbie Williams organizirao humanitarnu nogometnu utakmicu za stradalu djecu

ROBBIE WILLIAMS organizirao je humanitarnu nogometnu utakmicu kako bi skupio što više novaca za stradalu djecu. Na tekmi odigranoj jučer na Old Traffordu snage je odmjerila Engleska s ostatkom svijeta. Loptu su po terenu naganjale slavne svjetske face kao što su Woody Harrelson, Mike Myers, Zinedine Zidane, Luis Figo, Ronan Keating, Joe Calzaghe i cijela plejada ostalih. Robbiejev cilj bio je skupiti dva i pol milijuna funti, a sav prihod od prodanih ulaznica i telefonskih donacija otići će u humanitarne svrhe.

Rezultat nakon 90 minuta igre bio je izjednačen pa su o pobjedniku odlučivali penali. Woody Harrelson zabio je odlučujući za pobjedu ostatka svijeta. "Nije loše završilo, pogotovo kada sudim po svojoj igri. Naime, skoro deset godina se ipak nisam bavio sportom", rekao je rođeni Teksašanin koji je nekada u filmu "White man can jump" pokazao i svoje košarkaške kvalitete. 

Englezi, koje je s klupe vodio trener Tottenhama Harry Redknapp, nakon poraza se samo nadaju da i na nadolazećem Svjetskom nogometnom prvenstvu neće ostati bez trofeja kao u jučerašnjoj utakmici. Robbie, koji je, naravno, igrao za Englesku, već četiri godine organizira slične utakmice i prikuplja novac za humanitarne svrhe.

Robbie bi volio posvojiti cijelu momčad siročadi

Robbie je, inspiriran utakmicom, izjavio kako želi posvojiti cijelu nogometnu momčad djece bez roditelja iz cijeloga svijeta. Pjevač priznaje kako je na takvu ideju došao po uzoru na Angelinu Jolie i Brada Pitta, kojima se divi zbog toliko djece koju odgajaju. Robbie, koji je zaručen za američku glumicu Aydu Field, kaže kako se približava vrijeme da i sam počne misliti na osnivanje obitelji.

"Djeca su na horizontu. Želio bih imati nekoliko vlastite djece i onda još nekoliko posvojiti. Volio bih ih imati dovoljno za cijelu momčad no čini se da ću stati na otprilike šestero, poput Brangeline", kaže Robbie te dodaje kako to neće biti problem sve dok se dobro slaže s Aydom. "Odlično se slažemo, ona mi dopušta da gledam nogomet koliko god želim. Tijekom prvenstva priređivat ćemo zabave u našoj kući, a ona će, iako je Amerikanka, navijati za Englesku", kaže Williams.   

Pročitajte više