Robbie Williams: Predozirao bih se da nisam otišao na rehabilitaciju

POSRNULI pjevač Robbie Williams, koji se nakon nekoliko godina izbivanja sa scene ponovno vratio na vrh skoro svih domaćih i inozemnih ljestvica, u intervjuu za Daily Mail otkrio je svoju mračnu prošlost ispunjenu ovisnosti o drogi i alkoholu. Popularni pjevač je baš poput tragično preminulog Michaela Jacksona, uzimao velike doze raznih tableta protiv bolova ili za smirenje.

"Znao sam popiti 20 tableta Vicodina u jednoj noći. Zatim sam uzeo Adderall koji je poput speeda za osobe koje pate od poremećaja hiperaktivnosti. To je ono što sam ja radio. Pokušate izvući ono najbolje od sebe kako bi izbalansirali njihove utjecaje, ali to vam nikada neće poći za rukom", priznao je 35-godišnji pjevač koji dodaje da je tu naviku stekao u Americi, nabavljajući tablete preko liječničkih recepata.

"Take That će se okupiti sigurno, ali ne u sljedećih 18 mjeseci ili dvije godine"

"To nije bio najbolji period mog života. Vidite da su zbog tableta stradale mnoge osobe - Anna Nicole Smith, Michael Jackson i Heath Ledger", otkiva Robbie koji dodaje da je prvu drogu uzeo s 16 godina. "Počeo sam s LSD-jem i speedom, a zatim sam prešao na kokain, a čak sam i heroin probao", priznaje Britanac.

Nakon mnogo godina ovisnosti i samostalne borbe s njom, Robbie se 2007. godine prijavio u kliniku za odvikavanje, točnije na svoj 33. rođendan. Uz pomoć svojeg menadžera i bliskih ljudi, pjevač je pristao na rehabilitaciju koja mu se itekako isplatila s obzirom da priznaje da se sad osjeća bolje nego ikad. Osim što radi na novom albumu "Reality Killed The Video Star", koji bi trebao izaći u studenom, Robbie planira ponovno okupljanje benda Take That. "To će se dogoditi sigurno, ali ne u sljedećih 18 mjeseci, dvije godine", otkrio je 35-godišnjak.

Pročitajte više