Robert Pattinson: Nisam imao namještaj, mjesecima sam spavao u čamcu na napuhavanje

Foto: Profimedia

Robert Pattinson otkrio je kako je prije glumačkog uspjeha živio poprilično neglamuroznim životom. U intervjuu za Architectural Digest, u kojem je govorio o prvoj sofi koju je nedavno dizajnirao zajedno s dizajnericom Nicole Gordon, slavni glumac je podijelio da je u jednom trenutku svog života spavao na čamcu na napuhavanje.

"Nekada sam imao samo jedan komad namještaja. Šest mjeseci sam imao samo čamac na napuhavanje koji mi je služio kao kauč, krevet i stol za blagovanje. Jako sam ga volio, ali je uzrokovao mnogo problema s leđima", rekao je Pattinson.

Njegova novostvorena sofa definitivno je nadogradnja njegovog nekadašnjeg komada namještaja na napuhavanje. Glumac je rekao da je potencijalne dizajne počeo crtati u slobodno vrijeme nakon završetka snimanja Batmana 2022. godine.

"Počeo sam skicirati komade namještaja za koje sam mislio da će potaknuti ljude na razigran i neformalan način interakcije. Svi su imali neproporcionalne, prevelike elemente koji su bili prilično zabavni. I u procesu izrade nekih modela od gline, otkrio sam da krivulje organskog preklapanja imaju sličan učinak", rekao je glumac.

Pattinson se zatim udružio s Gordon, koja je prethodno uredila njegova dva doma, kako bi pomogla oživjeti dizajn. Tri metra duga sofa od lanenog baršuna u obliku uha trenutno je izložena u JF Chenu u Los Angelesu. U prodavaonici antiknog namještaja prodaje se šest komada izrađenih po narudžbi.

Pročitajte više