Romantični odmor u Dubrovniku: Renatu Sopek njen Sergej ne ispušta iz ruku

JEDNA od najljepših TV voditeljica, Renata Sopek, i njen dugogodišnji dečko Sergej Bijelić, ovih dana uživaju na godišnjem odmoru u Dubrovniku. Jučer su vrijeme provodili na plaži i u bazenu dubrovačkog hotela Rixos Libertas. Opušteni par nije krio svoju ljubavnu sreću pa ni tijekom kupanja nježnosti i poljupci nisu izostali.

Podsjetimo, 31-godišnja Renata Sopek i 35-godišnji splitski ugostitelj Sergej Bijelić u vezi su već četiri godine, a žive na relaciji Zagreb-Split. Od ljeta 2008. godine na Renatinoj ruci sjaji prsten, navodno vrijedan oko 15 tisuća kuna, za kojeg je uporno tvrdila da je dar od dečka, ali nije zaručnički. Sredinom ožujka ove godine Renata je snimljena kako u jednom zagrebačkom salonu vjenčanica traži idealnu haljinu. Renata ne samo da je gledala kako bi joj haljina koju je odabrala pristajala, već je namještala kosu za podignutu frizuru i gledala kako se u cijelu priču uklapa njen zaručnički prsten. Odabranu haljinu nije isprobala u salonu, već ju je ponijela sa sobom kući.

Iako se prethodnih mjeseci pisalo da će Renata i Sergej pred oltar u prosincu, lijepa voditeljica je nedavno kazala kako je istina da ona i njen odabranik razgovaraju o braku, ali joj nije prioritet da se mora udati ove godine.

Pročitajte više