Romantika na način Ane Gruice: Imam osjećaj da je moja svadba poslovni projekt

ANA GRUICA, diplomirana glumica koja je karijeru na kazališnim daskama započela nakon što ju je javnost imala prilike upoznati kao manekenku i Playboyevu zečicu, te njen zaručnik Dijan Jahjefendić, bivši bodybuilder, osobni trener i vlasnik jedne splitske teretane, vjenčat će se 11. rujna u Livnu, pred oko 300 uzvanika.

Ana, koju je njen odabranik putem poruke na videozidu "Ana, volim te! Hoćeš li se udati za mene?" zaprosio na Valentinovo ove godine, na koncertu Zdravka Čolića u Spaladium Areni, ovih dana obavlja posljednje pripreme za vjenčanje pa je tako u Zagrebu obavila i posljednju probu vjenčanice te haljine koju će odjenuti kad na njen svadbeni dan otkuca ponoć.

"Uopće nemam osjećaj da se udajem za tjedan dana. Treme nema, a ja imam osjećaj da je moja svadba poslovni projekt kojeg treba realizirati. No, zato je stres uobičajen. Sve se već privodi kraju. Budući da sam veliki control freak, s pripremama sam odavno počela i donekle sve preduhitrila. Mogu se pohvaliti da će više od pola svatova u Livno stići već u petak pa će tulum trajati tri dana. Imam već utakmica u nogama tako da ću sigurno izdržati svoj ritam, a nadam se da će i ostali uzvanici", ispričala je Ana za Extru te dodala kako joj haljine, cipele i nakit za vjenčanje rade "najbolji hrvatski dizajneri".

"Za vjenčanicu je zadužena Matija Vuica, haljina poslije ponoći djelo je Ivice Skoke, a na nedjeljnom ručku zablistat ću u haljini Nede Makjanić Kunić. Cipele mi radi Ivan Ledenko, a nakit prijateljica Mila iz Splita. Samo za kraj moram napomenuti da će haljina Ivice Skoke u kojoj ću se pojaviti poslije ponoći pet dana poslije vjenčanja biti prikazana na Fashion.hr, zato u šali kažem da sam kao Madonna koja kreacije Jeana Paula Gaultiera dobiva puno prije njegovih revija, samo što ja nemam milijune kao ona", pohvalila se Gruica.

Pročitajte više