Rozga slavi 41. rođendan, pogledajte kako je izgledala na početku karijere

Instagram

JELENA Rozga danas slavi 41. rođendan. Rođena je 23. kolovoza 1977. godine u Splitu. Ljubav Jelene Rozge i pozornice počela je baletom, a plesa se odrekla 1996. godine, kada je na mjestu pjevačice Magazina zamijenila Danijelu Martinović.

Prvi veliki hit s Magazinom, Suze biserne, otpjevala je iste godine. Bilo joj je samo 19 godina, ali je jako brzo postala hvaljena i popularna.

Jelena Rozga punih je deset godina pjevala u Magazinu, a bend je redovito nastupao na Dori, pokušavajući otići na Eurosong.

Magazin je napustila 2006. godine, kada je započela njezina samostalna karijera. Iako su počeci bili teški, Jelena je uspjela postati jedna od najtraženijih i najpopularnijih pjevačica u državi. Za hit Bižuterija 2011. godine dobila je Porin u kategoriji Hit godine, što je razbjesnilo neke njezine kolege.

O ljubavnom životu Jelene Rozge nikada se nije previše znalo, a jedini dečko kojeg je voljela javno bio je Stjepan Hauser. Hodali su od 2015. do 2017. godine, a prekinuli su bez velikih skandala.

Pročitajte više