Rujana Jeger popizdila zbog komentara: "Majka mi nije Srpkinja, a otac je bio anarhist"

 Foto: Facebook

RUJANA JEGER se razljutila zbog, kako kaže, "poremećenog" komentara nepoznate osobe pa se odlučila s takvima razračunati na svom Facebook profilu. 

Spisateljica je objavila status u kojemu toj "nazi" osobi, kako je naziva, objašnjava kako stvari zaista stoje.

"Upravo me iznervirao poremećeni komentar očito nazi osobe, pa poručujem ostalima takve inklinacije da niti parazitiram na državnoj 'sisi' niti sam to ikad činila, pa čak i zdravstveno i mirovinsko uplaćujem sama sebi, nisam tražila niti status slobodne umjetnice, cijeli život radim honorarno, nikada nisam tražila niti jednu stipendiju (smatram da je bolje da ih dobiju pisci koji možda imaju manje od mene), nisam članica niti jedne udruge ni stranke, majka mi nije Srpkinja, a otac je bio prije svega anarhist, a najmanje su mu bila važna krvna zrnca", poručila je povrijeđena spisateljica.

Rujana se toliko razljutila da je napisala da razmišlja i o zaključavanju Facebook profila, što je kasnije i potvrdila.

Nakon što je dobila mnoštvo komentara podrške, spisateljica je u status dodala: "Prvi put mi se tako nešto dogodilo, a uhvatilo me u trenutku očite slabosti. Imate pravo da bi me trebao boliti kiki, ali uvijek me iznenadi količina mržnje koju su neki ljudi u stanju generirati, a bez ikakvog očitog povoda, osim ako postojanje nije povod. Hvala. Ali nema više public postova". 

Pročitajte više