Ryan Reynolds otkrio da godinama pati od psihičkog poremećaja: "Noću se budim paraliziran"

Foto: Instagram

RYAN REYNOLDS naizgled ima savršen život, zarađuje milijune, ima predivnu ženu i karijeru o kojoj mnogi samo sanjaju, no u nedavnom je intervjuu za New York Times priznao da godinama pati od psihičkog poremećaja.

"Anksiozan sam. Oduvijek sam bio anksiozan. Neprestano sam zabrinut oko svega i to nije nimalo zabavno", rekao je glumac i priznao da se od mladosti bori s anksioznošću - psihičkim poremećajem koji prate tjeskoba, nervoza, pa čak i panika.

Iako ostavlja dojam smirene i samopouzdane osobe, Ryan je također otkrio da postane "rastrgan strahom i mučninom" svaki put kad se treba pojaviti pred kamerama, a ponekad ima dojam da bi "mogao umrijeti".

Među ostalim, otkrio je da su njegovi fanovi često iznenađeni kad ga upoznaju.

"Razočarani su kad upoznaju ovu nevjerojatno dosadnu verziju frajera koji izgleda kao njihov omiljeni heroj", kaže Reynolds, a svoj poznati humor smatra najboljim obrambenim mehanizmom koji je usvojio još u djetinjstvu.

Priznao je i da je u svojim ranim dvadesetima puno partijao i eksperimentirao s drogama pokušavajući se izboriti s neprestanim osjećajem straha.

"Partijao sam jer sam želio na neki način nestati. Često bih se budio usred noći paraliziran od straha, brinući se o budućnosti. Pokušavao sam se s tim izboriti pomoću raznih droga, ali kad mi je nekoliko prijatelja umrlo od predoziranja, drastično sam smanjio konzumaciju", kaže.

Otkrio je da mu u borbi s anksioznošću puno pomaže supruga Blake Lively, no da se vrlo često tijekom intervjua uživi u svoj lik iz "Deadpoola".

"Kad se zastori podignu, oslobodim ga i on preuzme kontrolu. To je odličan obrambeni mehanizam. Ako već moraš skočiti s litice, zašto ne bi i poletio?" zaključio je.  

Pročitajte više