Ryana Goslinga zbog izgleda u traileru za Barbie uspoređuju sa slavnom voditeljicom

Screenshot: YouTube

OBJAVLJEN je novi trailer za film Barbie redateljice Grete Gerwig. Osim Margot Robie kao Barbie, u traileru vidimo Duu Lipu i Issu Rae kao druge barbike te Ryana Goslinga kao Kena. Film bi trebao stići u kina 21. srpnja.

Uspoređuju ga s Ellen

Osim zapleta koji prikazuje Barbien svijet, pažnju gledatelja posebno je privukao izgled Ryana Goslinga. Ryan, koji je utjelovio Kena, ima plavu kosu, zbog čega su ga mnogi tviteraši usporedili sa slavnom televizijskom voditeljicom Ellen DeGeneres. 

 

"Ryan Gosling izgleda kao Ellen. Ne mogu disati, stvarno tako izgleda. Povratit ću", "Je li to Ellen?", "Hoćete me svi napasti ako kažem da Ryan izgleda kao Ellen u novom traileru?" samo su neke od objava na Twitteru, a sličnih komentara nanizalo se i ispod trailera.

Gosling pohvalio scenarij za Barbie

Podsjetimo, film se bazira na "ružičastom Barbie svijetu", koji uključuje kuću iz snova, kabriolet te ljubavnu priču Barbie i Kena. Radnja će se vrtjeti oko Barbie koja je izopćena i poslana u stvarni svijet jer se smatra nesavršenom.

"Zbog toga što nije dovoljno savršena, lutka biva izbačena iz Barbielanda pa kreće na avanturu po stvarnom svijetu. Igrani je film zasnovan na temelju popularne linije Barbie igračaka", stoji na službenoj stranici.

Ovo je prvi igrani film o Barbie koji će se pojaviti na velikom platnu. Ryan Gosling pohvalio je scenarij. "Najbolji scenarij koji sam pročitao. Izašao sam u stražnje dvorište i znate li gdje sam pronašao Kena? Licem dolje u blatu, odmah do zgnječenog limuna“, rekao je glumac. Margot Robbie najavila je da su spremili nešto potpuno drugačije. 

Pročitajte više