Sa šeika na zatvorsku ptičicu: Dečko Mateje Hohnjec zbog tri pokušaja ubojstva bio u zatvoru

NAKON što je posljednjih mjeseci medijske stupce punila nikad dokazanom bajkom o ljubavi sa neimenovanim šeikom iz Dubaija, starleta Matea Hohnjec, mlađa sestra bivše gimnastičarke i manekenke Stefany Hohnjec, javnosti je predstavila novog dečka. Kako prenosi Extra, on je 28-godišnji Josip Nikić, koji je sedam godina proveo u zatvoru zbog tri pokušaja ubojstva.

Iza rešetaka je Nikić završio kad mu je bilo 18 godina. Prvi put je ispred jednog lokala u Bjelovaru pucao u muškarca koji je vrijeđao njegova prijatelja, drugi put je u sličnom okršaju "branio svoju čast" pa je jednog mladića sedam puta ubo nožem, a treći put je prilikom pokušaja bijega iz zatvora u Lepoglavi istukao zatvorskog čuvara. Danas Nikić vodi posao u obiteljskoj građevinskoj tvrtci. Kaže kako se za svoje postupke ne kaje, nego bi ih i ponovio ako bi netko gnjavio ili vrijeđao njegovu obitelj, prijatelje ili pogotovo njegovu djevojku Mateu Hohnjec.

"Matea me osvojila svojom elegancijom, pameću, ljepotom i svojom dobrom dušom. Ona je žena mog života i dar od Boga", kazao je Josip o svojoj novoj djevojci, a lijepe riječi u razgovoru za Extru nije štedjela ni 24-godišnja Matea koja kaže: "Josip je jako dobra osoba. Prvi put u životu sam ispunjena i sretna i ni za što ne bih mijenjala trenutke koje provodim s njim". Josipa je upoznala prije mjesec dana i otada su nerazdvojni, a jedno drugog su već upoznali s roditeljima. Žele što prije dobiti dijete, a planiraju napraviti i tetovaže kojima će potvrditi svoju vezu - Matea će istetovirati njegovo ime, a on njeno ime i stihove posvećene njoj.

Pročitajte više