Sabrina Hebiri: Za nastup sam se savjetovala s Terezom Kesovijom i Radojkom Šverko



TALENTIRANA mlada pjevačica Sabrina Hebiri za Index je otkrila kako se priprema za nastup na Dori te što planira u budućnost. "Za Doru se pripremam tako što svaki dan vježbam i radim na koreografiji, onoliko koliko mi pjesma dopušta. Savjetovala sam se s Radojkom Šverko i Terezom Kesovijom jer su one naše dive koje znaju ovaj posao odraditi kako treba, s ljubavlju i osjećajima, što je najbitnije. Jako sam sretna što su mi odlučile pomoći i što su mi bez problema dale savjete koje su one s godinama i iskustvom naučile te ih podijelile sa mnom", otkrila nam je Sabrina za početak.

"Kad je Pecotić čuo kako pjevam, odmah je pristao na suradnju sa mnom"

Njezina pjesma rezultat je suradnje s Antom Pecotićem s kojim je u kontaktu već nekoliko godina, a posljednje dvije godine s njim surađuje. "Prije nekoliko godina, kad sam se upoznala s Pecotićem, bila sam premlada i neiskusna te nije znao za moj talent i sposobnosti, ali kad je čuo kako pjevam odmah je pristao na suradnju. Napredovala sam u pjevačkom smislu, a i scenskom, što mi je iznimno bitno", otkrila je zgodna Sabrina.

"Radimo kvalitetno i polako što je idealno za dobru karijeru"

"Glazbom se profesionalno bavim već šest godina u suradnji s menađerom Mariom Šimunovićem. Snimili smo puno pjesama i prošli mnogo festivala i nastupa zajedno.Imamo puno ideja i planova koji će se uskoro realizirati te radimo na albumu. Još sam mlada i cijeli život je preda mnom i mislim da se nigdje ne treba žuriti. Radimo kvalitetno i polako što je idealno za dobru karijeru", rekla je mlada pjevačica kad smo ju upitali što planira u budućnosti.

"Uzor su mi Aretha Franklin i Jacques Houdek"

Otkrila nam je da joj je najveći glazbeni uzor Aretha Franklin te Jacquen Houdek. "Glazbeni uzor mi jedna jedina Aretha Franklin za koju mislim da je pjevačica broj jedan u cijelom svijetu.  Počela sam surađivati sa Jacquesom Houdekom koji je za mene u Hrvatskoj, i to sa sigurnošću mogu reći, najbolji i najjači pjevač koji nema granica u pjevačkom smislu. Veselim se suradnji s njim i već imamo nekakve planove koji će se uskoro ostvariti".

"Feminnemke i Franka Batelić imaju dobre pjesme i potencijal da budu velike"

Budući da su Feminnemke i Franka Batelić favoritkinje ovogodišnje Dore, upitali smo mladu Sabrinu što misli o njima i njihovim pjesmama. "Mislim da imaju dobre pjesme i potencijal da postanu velike. Želim im svima puno sreće i uspjeha u daljnjem radu u njihovoj karijeri, te se nadam da ćemo sve postati prijateljicama prije svega te podržavat jedna drugu u ovome što radimo", komentirala je svoje kolegice. Mlada pjevačica  u budućnosti planira upisati fakultet, a zasad se bavi samo pjevanjem te druženjem s prijateljima i obitelji.

"U današnjem svijetu ljepota je vrlo važna, čak važnija od talenta bilo koje vrste"

Smatra da je ljepota danas jako važna, a nada se da će se to promijeniti. "Nažalost, u današnjem svijetu ljepota je vrlo važna, čak važnija od talenta bilo koje vrste. Duboko se nadam da će ljudi počet razmišljati na drugi način te da će prije svega biti u potrazi za kvalitetom, a ne za fizičkim izgledom. Htjela bi da se to promijeni, jer nitko nije savršen, nekome Bog nije dao fizičku ljepotu, ali mu je dao nešto drugo, talent i dušu, i iskreno, šteta je sto je nešto takvo u drugom planu", otkrila nam je mlada Sabrina svoj stav.

"Idealan muškarac mora biti šarmantan i duhovit"

Za kraj nam je otkrila da od idealnog muškarca očekuje prijateljstvo i iskrenost, no on treba biti i duhovit te šarmantan. "Naravno, trebao bi i razumijeti posao kojim se bavim", zaključila je talentirana djevojka.

Pročitajte više