Samo tri žene nisu nosile crno na Zlatnim globusima, evo tko su one

Foto: Guliver Image/Getty Images

CRVENI tepih ovogodišnjih Zlatnih globusa bio je drugačiji od svih dosad. Umjesto šarenila oprava, tepihom su se uglavnom izmjenjivale crne toalete.

Naime, uoči dodjele glumice su odlučile nositi crninu kako bi podržale inicijativu magazina Time protiv seksualnog zlostavljanja i diskriminacije na radnom mjestu. Pridružili su im se i glumci, pokazavši time da se Hollywood trudi krenuti naprijed i izvući pouke iz najvećeg skandala godine.

Čini se ipak da nisu sve dame znale za odluku o crnini, ili su je svjesno odlučile ignorirati.

Barbara Meier

Ne samo da nije došla u crnini nego je 31-godišnja glumica odjenula jednu od najraskošnijih haljina večeri. Miks sive, plave, bijele i ružičaste bio je zaista upečatljiv.

Blanca Blanco

Kad smo kod upečatljivog, upravo takva je bila crvena haljina 36-godišnje Blance, koja je pokazala i puno kože. Blanca često pokazuje kožu na crvenom tepihu, pa je tako na Oscarima slučajno pokazala i međunožje.

Meher Tatna

Mnoge je najviše iznenadilo što šefica holivudskog ureda za strane medije nije nosila crninu. Iako je bilo optužbi da time želi potkopati inicijativu glumica, na Twitteru je pojašnjeno da je Tatna odavala počast svojoj rodnoj Indiji, gdje je crvena ono što je crna ostatku svijeta. Dokaz tome je i govor koji je održala, a u kojem je podržala inicijativu protiv seksualnog zlostavljanja u Hollywoodu. 

Pročitajte više