Samo za turbo bogate: Pogledajte kako milijunaši traže cure i hvale se bogatstvom

Foto: Twitter

AKO ŽIVITE u uvjerenju da su društvene mreže i aplikacije za pametne telefone među rijetkim stvarima danas koje ne diskriminiraju siromašne, varate se.

Neke usluge funkcioniraju na temelju ekskluzivnosti, a mogu si ih priuštiti samo odabrani.

Rich Kids

Poznato vam je da je Instagram pun profila "Rich kids of...", no jeste li znali da postoji istoimeni server. Samo stvarno bogati mogu si priuštiti osobni profil na njemu, budući da članarina košta 1000 eura mjesečno.

"Ako vam je skupo, to nije za vas", poručili su.

S obzirom na to da je jako sličan Instagramu, svi željni kurčenja svojim (ipak nedovoljno) bogatim stilom života imaju alternativu.

Luxy

Riječ je o aplikaciji za upoznavanje na kojoj si profil mogu priuštiti smo najbogatiji. Nešto poput Tindera, samo za famoznih jedan posto. Prema službenoj internetskoj stranici servisa, 41 posto njihovih korisnika ima prihod veći od milijun dolara godišnje.

"Hodajte s atraktivnim milijunašima", slogan je ovog servisa.

James Edition

Riječ je o zbilja luksuznom oglasniku sa sjedištem u Amsterdamu. Ovdje možete kupiti najskuplje automobile, jahte, avione, helikoptere, satove... Nude se i avanturističke ture do mjesta poput Antarktika, ali samo onima koji to mogu platiti.

JetSmarter

Mobilnu tržnicu za javne i privatne čarter letove osnovao je ruski poduzetnik Sergey Petrossov. Osnovna godišnja pretplata za ovaj servis iznosi 15.000 dolara, a za sve dodatne privilegije (otkazivanje besplatnih rezervacija, prioritet prilikom rezervacije letova...) mora se nadoplatiti "tričavih" 50.000 dolara. 

Pročitajte više