San ljubitelja glazbe: Bang & Olufsen zvučnici, u bojama ukrajinske zastave

Foto: Press

ASBIS i UNITED24 započinju prikupljanje sredstava za Ukrajinu i doniraju ograničeno izdanje Bang & Olufsen Beosound 2 zvučnika.

ASBIS, globalni distributer s dodanom vrijednošću, i UNITED24, platforma za prikupljanje sredstava koju je pokrenuo ukrajinski predsjednik Volodymyr Zelensky, počeli su prikupljati sredstva za medicinsku pomoć u Ukrajini.

Kao podršku inicijativi, luksuzni danski brend Bang & Olufsen kreirao je ograničeno izdanje svog kultnog zvučnika Beosound 2 - izrađen je u bojama ukrajinske zastave.

Sve prikupljene donacije iskoristit će se za kupnju C-beam rendgenskih aparata. Takvi uređaji pomažu liječnicima da brzo dijagnosticiraju prijelome, značajno povećavaju postotak uspješnih operacija i spašavaju mnoge živote, budući da su rane od gelera i višestruki prijelomi među najčešćim vrstama ozljeda žrtava rata u Ukrajini.

Na kraju prikupljanja sredstava, 10 nasumično odabranih donatora dobit će ukrajinsko izdanje zvučnika Bang & Olufsen Beosound 2.

Kako sudjelovati u nagradnoj igri i osvojiti govornika.

Možete podržati Ukrajinu i sudjelovati u izvlačenju nagrada na službenoj web stranici https://donorbox.org/bang-olufsen.

Lutrija će se održati od 16. do 31. kolovoza, a dobitnici će biti izabrani 1. rujna. Minimalni iznos donacije za sudjelovanje u nagradnoj igri je 10 eura. Što je veći iznos, veće su šanse za dobitak.

Rezultati donacijske lutrije bit će objavljeni na službenim stranicama platforme za prikupljanje sredstava UNITED24.

ASBIS aktivno podržava Ukrajinu humanitarnom pomoći od početka rata. Tvrtka je donirala ambulantna vozila, transportna vozila, agregate za nesmetan rad bolnica, rendgenske aparate i mnoge bitne artikle.

Pročitajte više