Sandra Bagarić: Da sam muško, pojebala bih cijeli svijet

NAŠA najeksponiranija operetna pjevačica, Sandra Bagarić, kao majka dvoje djece nije se "zavukla" pod kuhinjsku pregaču i zatvorila u miru i tišini vlastitog doma. Naprotiv, Sandra plijeni pažnju na kojem god eventu da se pojavi (a to nije rijetko) svojim izgledom, stavom i specifičnim smijehom. "Da sam ja muškarac, pojebala bih cijeli svijet", otkrila je operetna diva internetskoj stranici Nacionala.

"Što se seksa tiče sam opatica"

U intervjuu se Sandra osvrnula na trenutno stanje u svom braku, o tome kakav seks preferira, a kako je funkcioniralo prije. "Što se seksa tiče. Opatica sam, reagiram samo na emociju. Imam prijateljice koje to smatraju fitnessom i konzumiraju na takav način, katkad im čak i zavidim. Ne znam je l' to stvar odgoja, ali ja dolazim iz patrijarhalne sredine i onu pravu ženu u meni bude samo emocije. Iako nisam ni ja nevinašce, prošla sam ja toga", otkrila je Sandra.  Budući da je Sandra umjetnica i neprestano se transformira zbog raznih uloga, priznala je kako to nekad zna iskoristiti.  "Nakon predstave, kad mi, onako, radi adrenalin i kad već imam tu lijepu šminku i frizuru, mislim si, a zašto to i ne iskoristiti, no ja si znam napraviti predstavu i kad nema predstave. Osim ženskih rekvizita, obožavam donje rublje i to svakakvo, ali moj muž najviše voli kad sam gola", rekla je simpatična pjevačica.


Sandra je osoba koja nikad neće dopustiti da u prostoriji bude tišina te joj se zbog toga prebacuje da je nametljiva i slično, priznaje kako je ona zapravo koketa. "Volim, ja koketiram sa svima, muškim, ženskim, to je zdravo za vezu, ali to ne znači i korak dalje. Netko će odmah tu staviti negativan prefiks, ali divna je ta igra zavođenja", otkrila je. Listajući po Sandrinoj biografiji zaista rijetko koja žena može ostati ravnodušna. Osim što je lijepa i vrlo talentirana operetna pjevačica, ona je spontana i vrckasta, pametna, obrazovana, a kao najdraže uloge ona ističe majčinstvo i naravno ulogu supruge.

S.C.
Foto: Željko Sop / Cropix, Tea Cimas / Cropix

Pročitajte više