Sandra Bagarić gola u kampanji: Mislila sam da imam veliku guzu

U SRIJEDU navečer u Zagrebu je organizirana modna revija dizajnerskog brenda Taja. Istoimena dizajnerica osim pret-a-porter revijom pohvalila se i novim zaštitnim licem svoje kuće, opernom pjevačicom Sandrom Bagarić. Oduševljena Sandra na kraju revije pojavila se među manekenkama u jednoj od mnogobrojnih odjevnih kombinacija ove modne kuće. Osim nje, na reviji koju su, između ostalih nosile Jelena Glišić, Martina Čular, Lorena Čavar i Iva Dragović, bili su i Trpimir Vicković Vicko te Boris Banović, poznatiji kao Fashion Guru.

Sandra Bagarić: Prije sam mislila da imam veliku guzu

Sandra Bagarić prije mjesec dana dogovorila je suradnju s modnom kućom. "Vidjela sam da su to zaista prekrasni modeli, nešto u čemu dosad nisam viđena. Nadam se da ću dobiti pozitivne kritike jer se u ovome fenomenalno osjećam. Uvijek sam imala problem s hlačama, mislila sam kako sam nazadna, kako je moja guza velika, ali ipak stanem u konfekcijski broj 38 i jako sam sretna da sam stala u sve Tajine modele", izjavila nam je oduševljeno.

Na pitanje što joj je najdraže u cijeloj kolekciji Sandra je bez puno premišljanja rekla: "Posebno obožavam njene kapice što se može vidjeti iz priloženog. Zaista, kapice su moj fetiš. Ja sam žena koja ne zna složiti frizuru, uvijek imam repić, a kapice su nešto što bih mijenjala svaki dan".

Sandra s oduševljenjem priznaje kako u Tajinim kreacijama ovih dana svugdje rado ide. "Neki dan sam bila u tim hlačama na probi u kazalištu i moji kolege su rekli `Vau!`, zaista sam bila nešto drugo jer obično imam nešto drukčije na sebi. Male crne haljinice i to mi je nekako fetiš", priznala nam je operna pjevačica. Na pitanje koji su joj ostali fetiši kroz smijeh je odgovorila: "Kao i sve žene, imam i fetiš na torbe i cipele, pa Bože mili".

Trpimir Vicković Vicko: Taja i ja smo prijatelji iz djetinjstva

Među okupljenima na reviji susreli smo i voditelja Trpimira Vickovića Vicka. "Jako mi se sviđa ono što ona radi, a ima i još jako puno skrivenih komada odjeće u radionici koje čuva za proljeće. Odlična je! Mi je pratimo od njene slikarske karijere pa do ovog sada i nadamo se da će ljudi prepoznati tu energiju koju stvara kroz umjetnička djela", prokomentirao nam je. Na pitanje što ga je navelo da dođe upravo na tu reviju odgovorio je: "Na reviju sam došao iz privatnih razloga, Taja i ja smo prijatelji od djetinjstva".

Kada smo ga zatražili izjavu, rekao je: "Pregledavam redovito Index, pa to mi je jedan od prvih izbora internetskih stranica, super ste".



Taja: Inspirira me priroda, posebno drvo

Zanimljivu dizajnericu Taju prvo smo upitali otkud crpi inspiraciju za neobične kombinacije. "Inspiracija je priroda. Smatram da je to nešto što nas uvijek može nadahnuti i pružiti nam ideje za stvaranje koje ne možemo naći nigdje drugdje. Dakle, ono što nas okružuje svaki dan, to mi je inspiracija. Drvo me također dosta inspirira. Ono me nadahnulo da uredim svoj dućan koristeći drvo koje je priroda već napustila. Znači, sve je potpuno ekološki", ispričala nam je.

"Ovo je sada klasična revija, a za dva tjedna na Fashion.hr-u predstaviti ću i Avangard kolekciju", otkrila nam je dizajnerica svoje planove za budućnost.

 "Za stvaranje kreacije treba mi vremena da mi dođe ideja, ali kasnije kad već znam što želim napraviti onda mi ne treba toliko vremena da to realiziram. Kape su posebne, njih uvijek koristim u svojim kolekcijama. Imamo i muško-ženske hlače. Princip je da odjeća bude što funkcionalnija i udobnija. I ja sama trenutačno nosim te muško-ženske hlače. Da su  nosive i da se mogu kombinirati u svakoj prilici, to je najvažnije", zaključila je.

Pročitajte više