Sandra Perković pohvalila se druženjem s Plenkovićem, jedan detalj nije prošao neopaženo

Foto: Instagram

NAŠA najbolja atletičarka Sandra Perković pohvalila se fotografijom s druženja s premijerom Andrejom Plenkovićem.

"Mali razgovor uz šalicu kave s premijerom Hrvatske Andrejom Plenkovićem", napisala je Sandra uz hashtagove #ProudToBeCroat, #OneLoveOneCountry, #CroatiaFullOfLife i #TeamSP.

Međutim, jedna je Sandrina pratiteljica odmah uočila zanimljivost na fotki. "Gdje je kava?" pitala ju je u komentarima jer se na fotografiji ispred njih vide samo dvije čaše vode.

Osim onog o nedostatku kave, Sandrini pratitelji imali su još nekoliko pitanja. "Jesi ga pitala kako to da imaju za borbene avione koji nam ne trebaju, a nemaju za prijekopotrebne lijekove za djecu? Ne zbilja, o čemu ste chit-chat-ali?" pitala ju je druga pratiteljica, a u komentarima se oglasio i Stipe Žunić.

"Jel te nagovara da podržiš Instanbulsku?" upitao ju je s, čini se, namjernim tipfelerom u nazivu Istanbulske konvencije. "Nevjestu", odgovorila mu je Sandra.

U priopćenju o njihovom susretu stoji da su Plenković i Sandra razgovarali o statusu hrvatske atletike općenito, kao i o pripremama za nadolazeća natjecanja te da je Plenković Sandri čestitao na fantastičnim uspjesima i zahvalio joj na njezinom doprinosu promociji Hrvatske.

Pročitajte više