Sanja Orešković opet privlači pažnju, a pored Reinerove kćeri i Kolinda izgleda kao djevojčica

Foto: Hina/ Dario GRZELJ

IAKO gospođa Orešković do sada nije bila pretjerano u javnosti, nakon posjete princa Charlesa i Camille privukla je pozornost na sebe. Tada je nosila decentni bijeli kompletić, a ove je sunčane subote na špici privukla pozornost u bundici.

Sa suprugom Tihomirom Oreškovićem sudjelovala je na jubilarnom 20. danu narcisa za Dan borbe protiv raka dojke u organizaciji Hrvatske lige protiv raka dojke i Grada Zagreba.



Inače, Sanja Orešković je također i majka četvero djece, o kojima se brinula dok je njen suprug gradio karijeru. Navodno je upravo samozatajna Sanja uvelike zaslužna što je njen suprug prihvatio poziciju premijera, a u dobrim je odnosima i sa predsjednicom Kolindom Grabar Kitarović, koju poznaje od 90-ih godina. Upoznale su se naime dok je predsjednica u Kanadi radila kao diplomatska savjetnica u hrvatskom veleposlanstvu.



Osim Sanje, brojni građani su primijetili i predsjednicu Kolindu Grabar-Kitarević. Dobro raspoložena pozdravlja je kolege, ali i građane koji su došli kupiti pušlek narcisa i tako sudjelovati u humanitarnoj akciji.

No možda se najviše pričalo o kćeri predsjednika Sabora Željka Reinera. Njegova 19-godišnja kćer Maria uvijek se sredi od glave do pete, tako da je na špicu došla ušminkana do glave do pete. Uz tešku šminku, umjetne trepavice i tradicionalnu frizuru izgledala je starije od svojih vršnjakinja. 

Pročitajte više