Sapunica se nastavlja: Shakira diže zid kako bi se ogradila od bivše svekrve?

Foto: EPA

ČINI se da Shakira gradi zid kako bi razdvojila svoje imanje od onog bivše svekrve budući da su njihove dvije kuće u nekim područjima povezane. Španjolske televizijske kamere snimile su miješalicu za cement kako radi u blizini Shakirine kuće, javlja Marca.

Ranije je Shakira postavila lutku vještice koja gleda prema kući bivše svekrve. Njezin bizaran potez navodno je zabrinuo Piqueovu obitelj, a vješticu nabodenu na metlu prva je uočila njegova majka, Montserrat Bernabeu, koja je tražila da je ukloni, što je pjevačica odbila.

Shakira navodno otkrila Piqueovu prevaru zbog prazne tegle džema

Podsjećamo, Shakira je prošlog tjedna objavila pjesmu o Gerardu Piqueu u kojoj progovara o njegovoj prevari. Pjesma je u samo dva dana na YouTubeu prikupila preko 86 milijuna pregleda i oborila rekord kao najslušanija latinoamerička pjesma na YouTubeu u tom periodu.

Osim toga, priča se da je Shakira otkrila aferu Gerarda Piquea zbog prazne teglice džema od jagode. Na internetu kruže glasine da je pop zvijezda saznala za prevaru bivšeg partnera nakon što je ShowNews Today objavio da Pique, kao ni njihova djeca Sasha i Milan, ne vole pekmez.

Pročitajte više