Sarah Jessica Parker napokon se oglasila o smrti omiljenog Stanforda: Neizdrživo

Foto: Instagram

SARAH JESSICA PARKER oglasila se o smrti prijatelja i suradnika Willieja Garsona.

"Bilo je neizdrživo. Ponekad je sama šutnja izjava. O gravitaciji. O muci. O magnitudi gubitka prijateljstva koje je trajalo više od 30 godina. Pravog prijateljstva koje je imalo tajne, avanture, zajedničku poslovnu obitelj, istinu, koncerte, izlete, obroke, kasnonoćne telefonske pozive, obostranu predanost roditeljstvu i sve tuge i radosti koje dolaze s roditeljstvom, trijumfe, razočaranja, strah, bijes i godine provedene na setovima (osobito u Carrieinom stanu) i smijanje do kasno u noć, i kao Stanford i Carrie, i kao Willie i SJ", napisala je u emotivnoj poruci glumica.

"Willie. Nedostajat će mi sve vezano uz tebe. Iznova ću vrtjeti naše posljednje zajedničke trenutke. Ponovo ću čitati svaku poruku iz tvojih posljednjih dana i zapisati posljednje pozive. Tvoja odsutnost je stvorila krater koji ću ispuniti ovim sjećanjima i svim drugima koja tek trebaju isplivati na površinu. Šaljem ljubav i najdublju sućut i tebi, dragi Nathene. Bio si i jesi svjetlo Williejevog života, a njegovo najveće postignuće bilo je to što je bio tvoj tata. Ovo su bile njegove posljednje riječi upućene meni. "Great bangles all around." Da. Sretno, Willie Garson. Počivaj u miru", poručila je uz zajedničke fotografije.

Ovo je prvi put da se Sarah oglasila o Williejevoj smrti. Njena objava prikupila je više od pola milijuna lajkova u sat vremena.

Podsjećamo, otkriveno je da je Willie, poznat po ulozi Stanforda u seriji Seks i grad, preminuo od raka gušterače.

Pročitajte više