Saša Lozar opet "skinuo" Rozgu, opjevao slaninu: Na glasu k´o žena od parfema, a nema mi do odojka!

Screenshot: Facebook

SAŠA Lozar pravo je iznenađenje ovogodišnjeg showa "Tvoje lice zvuči poznato", a nakon što je osvojio simpatije publike kao Jelena Rozga u srebrnom trikou, sada je s Lukom Bulićem napravio nastavak priče.

Kako se ovaj tjedan puno pričalo o štetnosti slanine i suhomesnatih proizvoda, sada su njih dvojica odlučili i opjevati problem. Luka se primio pisanja i prilagodio je nove riječi na hit Jelene Rozge "Nirvana", dok je Saša opet uspješno "skinuo" njezin glas.

Kako zvuči "Slanina", pogledajte u videu. 

 

Ne damo meso! Saša Lozar u novom Bullhitu!!SLANINA (Nirvana)Slanina, kulen, šunka, špek i salama, laku noć!Slanina, ne znam kak' ću bez tebe sama dalje moć'!K'o jedno bili smo nas dvoje!Ne dam da nas razdvoje, slanino!Ne marim za sladoled i tortu!Začepim si aortu masnoćom!Netko ovdje igra kvarno, ne znam s kojom namjerom!Slanina, kulen, šunka, špek i salama, laku noć!Slanina, ne znam kak' ću bez tebe sama dalje moć'!Na glasu k'o žena od parfema,a zapravo mi nema do odojka!Sve kune potrošim na mesoi sad sam sva pod stresom od utorka!Ma boli me ak' je i stvarno,baš ću jesti namjerno!

Posted by Luka Bulic on Thursday, October 29, 2015

Pročitajte više