Saša Lozar u zagrljaju Lucije Šesto u spotu za pjesmu "Nemoćan pred njom"

SAŠA LOZAR snimio je spot za pjesmu "Nemoćan pred njom". Povratnički singl, kojim Lozar najavljuje novi pop album, sniman je u zagrebačkom naselju Knežija te na Slavonskoj aveniji, a uz Sašu, u spotu se pojavljuje i mlada glumica Lucija Šesto iz serije "Zauvijek susjedi".

"Bilo je ludo i nezaboravno iskustvo. Imali smo lijep dan. Cijeli je tim bio pozitivno nabrijan, a posebno mi je drago bilo surađivati s Lucijom s kojom sam se odlično složio", kaže mladi pjevač priznajući da se najviše bojao hoće li se uspjeti snaći u glumačkim scenama. No, razloga za brigu nije bilo, kaže Lucija.

"Saša je super, pjesma je lijepa i drago mi je da sam surađivala na ovom spotu. Bilo nas je jako malo na setu pa je odlično što se sva energija zadržavala tamo gdje i treba biti te da smo što bolje odradili posao", kaže lijepa glumica.

Radnja spota zamišljena je kao razgovor glavnih likova kroz tekst pjesme. Riječi dočaravaju emociju između dvoje ljudi koji su pred razlazom. Ideja je to redatelja Tomislava Brđanovića, kojem je ovo druga suradnja s Lozarom.

"S Tomislavom sam se upoznao na snimanju spota 'Neodoljivo', dok sam još bio u boy bandu. Urezao mi se u sjećanje jer nam je priuštio da nas dobro namlati skupina lijepih mladih žena", smije se Saša koji Brđanovića opisuje kao čovjeka s vrhunskim prijedlozima, a otvorenog za sve sugestije.

Tomislav potvrđuje priču. "Ovo nam je druga suradnja, a to izgleda kao da pored sebe imate vrhunskog asistenta, koji je istodobno i veliki profesionalac ispred kamere. Još kad sve 'podeblja' profesionalka poput Lucije Šesto, snimanje se pretvori u jedno lijepo iskustvo", kaže Tomislav Brđanović.

Novi singl "Nemoćan pred njom" Saše Lozara potpisuje Ante Pecotić, uz izvršnu produkciju Gordane Bosak. Već je sada naišao na odlične reakcije publike, ali i ekipe na snimanju. "Pjesma mi je jako lijepa. Nije prejednostavna, a s druge strane ni prekomplicirana", kaže Lucija, koja je stihove za snimanje spota naučila u rekordnom roku.

Kakva je bila kemija između Saše Lozara i Lucije Šesto i je li priča završila happy endom saznat ćemo pred kraj tjedna, kad se očekuje i premijera spota "Nemoćan pred njom".

Pročitajte više