Šašava Mimi iz Allo Allo danas ima 62 godine i udana je za glazbenika

Screenshot: Youtube

BRITANSKA glumica Sue Hodge proslavila se glumeći šašavu konobaricu Mimi u legendarnoj seriji Allo Allo. 

Danas su joj 62 godine i poprilično se promijenila. Sue je studirala ples i glumu, ali je od plesa na kraju odustala budući da nije bila dovoljno visoka (145 centimetara).

"Iako sam obožavala plesanje, kad sam shvatila da neću narasti više od 145 centimetara, znala sam da je to kraj moje plesne karijere", ispričala je glumica za britanski Express. 

1985. upoznala je Gordona Kaya, Renea iz kultne serije. 

"Upoznali smo se kad mi je bilo 18 godina na snimanju filma Brazil, ali nismo ni slutili da ćemo za samo nekoliko mjeseci ponovo raditi zajedno", kaže Sue. 

Ulogu Mimi dobila je nakon što ju je primijetio scenarist i producent serije David Croft. 

"Saznao je tko sam i pozvao me k sebi da razgovaramo o suradnji. Otišla sam kući s ugovorom na idućih 30 epizoda i pridružila se seriji u četvrtoj sezoni. Mimi je bila pravi mali uragan, a kao i sve žene u seriji, zaljubila se u Renea. Serija se još uvijek prikazuje diljem svijeta, a upoznala sam fanove koji su 22 puta pogledali svaku epizodu. Tko bi pomislio da će još uvijek biti popularna nakon svih ovih godina", priča glumica. 

Priznaje da puno duguje liku Mimi pa joj je posvetila knjigu Mimini memoari. 

"Napisala sam Mimine memoare jer želim da Mimi živi i dalje. To je njena biografija, a ne moja. Život mi se promijenio zbog Allo Allo i mnogo dugujem Mimi. Nikad je neću zaboraviti", zaključila je. 

Sue je nakon televizijske ostvarila kazališnu karijeru, između ostalog izvodeći predstavu Mimi i ja. Udana je za engleskog glazbenika Keitha Paddingtona Richardsa s kojim živi u britanskom Lincolnu. 

Pročitajte više