Scena u Cannesu o kojoj svi pričaju: Kelly Rowland se posvađala sa zaštitarkom

Foto: Profimedia

Američka pjevačica i glumica Kelly Rowland definitivno zna kako privući sve poglede na sebe.

Na crvenom tepihu filmskog festivala u Cannesu posvađala se s članicom osiguranja. Kelly je pozirala fotografima, a potom se uz pratnju osiguranja počela penjati po stepenicama. Tu i tamo bi zastala da mahne i pozira. No u jednom trenu došlo je do žestoke svađe sa zaštitarkom. 

Kelly je na snimkama i fotografijama djelovala vrlo bijesno. Najprije je potapšala zaštitarku, a onda su nešto počele razgovarati. Tada je pjevačica pukla - namrštila se, mahala je prstom i vikala. Brzo je došao drugi zaštitar koji je počeo pričati s kolegicom, a Kelly je još jednom viknula na ženu. 

Snimke okršaja proširile su se društvenim mrežama, a fanovi pjevačice nagađaju da je zaštitarka stala na njezinu haljinu i zbog toga je Kelly poludjela. No što se točno dogodilo na crvenom tepihu još nije poznato i Kelly se nije oglasila.

To se sve dogodilo uoči premijere francusko-talijanskog filma Marcello Mio. 

Nije joj prvi incident ove godine

Ovo nije njen prvi dramatični incident ove godine u koji je upletena. Dospjela je na naslovnice novina u veljači kad je napustila emisiju Today jer nije bila zadovoljna garderobom. Kelly i njen tim navodno su zatražili garderobu na drugom katu, no već ju je bila zauzela Jennifer Lopez.

"Kelly i njezin tim nisu bili sretni. Nije im se svidjela garderoba pa se povukla iz emisije. Ostavila je voditeljicu bez glavne gošće tog jutra. Prema izvoru, ekipa emisije ponudila je Rowland nekoliko drugih opcija, no odbili su ih.

"Emisija je zapravo nudila što je više moguće, ali oni nisu bili zadovoljni pa su otišli", rekao je izvor. Voditeljica Hoda Kotb morala je naći novog gosta, a srećom Rita Ora uskočila je u posljednji trenutak.

Pročitajte više