Seamus Haji u Papayi rasplesao četiri tisuće neumornih obožavatelja

PROŠLI JE tjedan u klubu Papaya na Zrću održan Tuborg Green Beat, jedinstveni clubbing festival u Hrvatskoj. Gotovo trinaest tisuća posjetitelja tijekom sva četiri dana festivala imalo je priliku uživati u nezaboravnim nastupima vodećih zvijezda svjetske dance glazbe. Tuborg Green Beat je otvorio Šveđanin Eric Prydz, jedan od najtraženijih DJ-a i producenata današnjice. Posjetitelje Papaye Eric je rasplesao svojim svjetski poznatim hitovima "Call on Me“ i "Proper Education“, remiksom pjesme "Another Brick in the Wall“ Pink Floyda, s kojim je ove godine nominiran za nagradu Grammy za najbolji remiks.

Drugu večer festivala na pozornicu je izašao talijanski superstar Joe T. Vannelli, voditelj jedne od najslušanijih glazbenih emisija na svijetu "Slave to the Rhythm“ na talijanskom Radio Deejayju. Svi oni koji su za dolazak u Papayu odabrali petak, uživali su u nastupu britansko-hrvatske kombinacije izvođača. Za DJ pultom svoje je umijeće pokazao britanski producent i DJ Chris Lake, široj javnosti poznat po odličnim remiksevima Prodigyja i Eurythmicsa. Društvo mu je pravila hrvatska house uzdanica Narany, koja je ovom prilikom predstavila svoj novi album, dok su u VIP loungeu kluba uživali su i naši poznati glumci, pjevači i voditelji Rene Bitorajac, Mario Petreković, Boris Mirković i Jole. Čast da zatvori ovogodišnji Tuborg Green Beat dobio je Seamus Haji, mistični britanac iranskog podrijetla, široj javnosti najpoznatiji po odličnom remiksu Rihanninog hita "Umbrella". Ni loši vremenski uvjeti nisu uspjeli obeshrabriti četiri tisuće obožavatelja koji su do jutra uživali u odličnom nastupu poznatog DJ-a.

Sva četiri vrhunska partyja, kao što to obično i biva u Papayi, obogatili su profesionalne plesačice i plesači, atraktivni light show, veliki video zidovi, ali prije svega mnogobrojna, odlično raspoložena publika. Tako su se u VIP loungeu kluba mogli vidjeti Rene Bitorajac, Jole, Mario Petreković, Ivica Đuzel i Boris Mirković, ali i posjetitelji iz atraktivnih zemalja, poput Brazila i Australije. Svi su oni ovu hit destinaciju već davno odredili kao mjesto najbolje zabave na Jadranu te jedva čekaju sljedeće ljeto i novi Tuborg Green Beat.

K.H.

Pročitajte više