Sedam je razloga zašto je rujanski BeautyBox rasprodan u rekordnom vremenu!

Foto: Press

WOOOOW! Tako su reagirale obožavateljice BeautyBoxa kada su u ruke primile rujansku kutijicu sreće i vidjele sadržaj. Priču su u nekoliko sekundi kroz lajkove i komentare proširile društvenim mrežama nakon čega su kutije rasprodane u rekordnom vremenu. Inbox još uvijek gori od upita djevojaka koje traže kutiju više, a za to je čak sedam razloga.

Vrijednost rujanskog BeautyBoxa bila je čak šest puta veća od cijene same kutije. Jednokratno ona košta 99 kuna plus 25 kuna poštarina, dok je u pretplati 89 kuna.

Naruči svoju kutijicu sreće na vrijeme – www.beautybox.hr

U kutijici sreće na radost svih obožavateljica šminke našla se theBalm Matt(e) Nude paleta sjenila za oči (originalno pakiranje, 255 g, 367, 90 kuna). Zemljani tonovi začinjeni jesenskim bojama novi su trend u make-upu koji ćeš postići s devet nude nijansi koje se nalaze na paleti.  

Hrvatski proizvod opet je zablistao u BeautyBoxici. Zoobzone pasta za zube (originalno pakiranje, 75 ml, 59, 90 kuna – 74, 90 kuna) od prirodnih sastojaka novitet je na hrvatskom tržištu. U svojoj paleti imaju deset specijaliziranih pasti za sve dobne skupine.

Ne čekaj predugo jer kutijice sreće odlaze brzinom munje. Naruči svoj primjerak što prije i reci wowww na kraju mjeseca.

Za suhu kožu ili kožu sklonu dermatitisu pobrinut će se SENSAPHARM mast konoplje (originalno pakiranje, 50 ml, 79, 90 kuna). Čak 90 posto prešanog ulja konoplje, ovu mast razlikuje od ostalih, a svojim sastojcima prilagođena je za sve tipove kože.

Još jedno iznenađenje rujanskog BeautyBoxa je i proizvod L'Erbolaria. Losion za njegu lica i tijela, šampon ili gel za tuširanje (putno pakiranje, 100 ml, 78, 00 kuna – 162, 00 kune) neki su od proizvoda koji su razveselili pretplatnice. Oni su formulirani tak da dodatno njeguju kože i uspostavljaju pravilnu hidratizaciju.

Oriflame maska za lice s krastavcima (originalni proizvod, 10 ml, 9, 00 kuna) osvježava i hidratizira lice. Pogodna je za mješovitu kožu, a za tretman vam je potrebno svega 20 minuta. Uz masku za lice iz Oriflamea je stiglo još jedno iznenađenje, poklon bon vrijedan 100 kuna.

APIVITA učvršćujući serum protiv bora (uzorak, 2 ml, 25, 00 kuna) učvršćuje konture lica, dubinski revitalizira kožu i poboljšava njezinu elastičnost zahvaljujući polifenolima, kadulji i ružinim eteričnim uljima.

Je li ovih sedam razloga bilo dovoljno da se zapitaš zašto još uvijek nisi naručila kutijicu sreće?! klik na www.beautybox.hr i pretplati se na najbolju priču koja stiže na kraju svakog mjeseca.

p.s. BeautyBox ne staje s iznenađenjima. Svaki tjedan nagrađuje najbolju fotografiju kutije objavljenu na društvenim mrežama uz tag @beautybox.hr i hashtagove #beautyboxhr i #kutijicasrece.

Pročitajte više