Seks i ljubomora: SJP i Kim Catrall jedna drugoj ne govore ni "Dobar dan"

IAKO se o istoj stvari šuškalo još dok se ulicama New Yorka snimala istoimena serija, napetost na setu novog nastavka "Seksa i grada" može se rezati nožem, američkim tabloidima potvrdili su filmski radnici angažirani na snimanju. Razlog tome je dugogodišnje rivalstvo između Sarah Jessice Parker i Kim Catrall, koje su svoja koplja ukrstile davnih dana, kada je Catrall od producenata krenula zahtijevati honorar istovjetan Parkeričinom.

Sukob iritira i preostale gracije, Cynthiju Nixon i Kristin Davis

Sukob filmskih junakinja navodno toliko utječe na psihu ekipe da ni ostatak kultnih Njujorčanki, Kristin Davis i Cynthia Nixon, nisu ništa bolje raspoložene. Navodno na posao dolaze potištene i nervozne, a i često naglas komentiraju sukob svojih kolegica koji je svima redom postao nepodnošljiv.

U međuvremenu, zanimanje javnosti za novi nastavak priče o životu kultnih junakinja ne jenjava, a set filma ovih dana postavljen na njujorškim ulicama jedan je od najfotografiranijih filmskih setova ikad. Ipak, producenti i scenaristi radnju filma i dalje kriju kao zmija noge; nagađa se tek da bi većinu radnje filmskog nastavka Faca i Carrie mogli provesti odvojeno, a i često se šuška da će Phillip Kleva, naše gore list, zavesti pohotnu Samanthu i završiti kao otac njezinoga djeteta.

Pročitajte više