Seks se mijenja: Najbolji seks izumi godine

Foto: Press/Instagram

IZUZMEMO li robote za seks o kojima se posljednjih nekoliko godina aktivno raspravlja, mogli bismo reći da se seks nije drastično promijenio.

I dok je ta tvrdnja generalno gledajući točna, u obzir treba uzeti da postoji dosta ekipe koja to želi promijeniti. Hoće li se to zaista dogoditi, nismo sigurni, ali zabavno je pogledati što se događa na sceni seks tehnologije.

BrainStim

Dr. Nicole Prause uvjerena je da tajna boljeg seksa leži u električnoj stimulaciji mozga. Neki se s tim vjerojatno neće složiti, ali ona radi na BrainStimu, tehnologiji čiji je cilj pojačati ili smanjiti vaš seksualni nagon laganom električnom stimulacijom centara koji utječu na vašu želju za seksom. Na prvi pogled djeluje kao nešto što je osuđeno na propast jer lice korisnice ne ulijeva sigurnost, ali u današnje vrijeme sve je moguće.

Harmony AI

O RealDoll robotima za seks već smo pisali, ali ove pomalo jezivo realistične lutke sljedeći su veliki korak na sceni. Uglavnom, ideja je da lutku sastavite prema vlastitim preferencijama, a zatim odredite i njezinu osobnost kako biste imali što smislenije razgovore sa svojom seksualnom robinjom. Christopher Trout s Endgadgeta ju je isprobao, ali test nije djelovao pretjerano uspješno jer na njegovo pitanje o omiljenoj seksualnoj pozi, lutka je odgovorila: "Ja nisam takva djevojka."

Club Vibe 3.OH

Ovo je vibrator, ali ne onakav na kakav ste navikli. Naime, ovaj vibrira ovisno o zvukovima iz vaše okoline pa se možete napaljivati na zvukove koraka ili glazbe. Odlučite li ga ponijeti u klub, mogli biste imati tulum koji niste očekivali.

The Mimic

Pogledajte fotografiju i prvo pokušajte odgonetnuti kako se koristi. Uglavnom, radi se o igrački za seks koja ergonomski dizajnirana da stane u vašu ruku i preko vaše vulve. Uz to što je anatomski prilagođena da postignete što intenzivniji orgazam, tu je i mogućnost vibracije koja će cijelu priču podići na višu razinu.

O.School

Za sve one koji vjeruju da znaju sve o seksu, u listopadu možete skonuti na stranicu na kojoj ćete moći posjetiti online predavanja o svemu što vas zanima i doznati da o seksu znate puno manje nego mislite. Od BDSM-a, preko poliamorije pa sve do klasičnog seksa u vezama i kako ga učiniti boljim i zanimljivijim. Dakle, umjesto da svoja blesava pitanja postavljate po raznoraznim grupama na Fejsu, informirajte se na pravom mjestu.

Potpuno nov način gledanja pornjave

Zamislite da imate igračku ili vibrator koji prati kretnje koje se odvijaju u porniću koji upravo gledate? Uz sve to, ne morate raditi apsolutno ništa. E, PornHub sprema specijalizirane videe koje ćete moći sinkronizirati s igračkama kao što su Fleshlight Launch i Kiiroo Onyx, a to su igračke namijenjene dečkima. No postoji velika mogućnost da će se jednog dana ovim izumom okoristiti i žene.

Womanizer 2Go

Izgleda kao ruž za usne, ali prije bismo ga mogli nazvati ružem za usmine. Iako ni to nije dobar opis. Bilo kako bilo, radi se o igrački koja stvara valove zraka oko klitorisa, a žene, tvrde oni koji su isprobali, svršavaju u manje od minute. Ovaj je u obliku ruža za usne pa ga možete nositi u torbici bez straha da vas netko nazove perverznjakinjom.

B-Vibe

Radi se o prvoj kompaniji koja se posvetila visokokvalitetnim analnim vibratorima, a ovaj koji vidite na slici ima dvije funkcije. Osim što vas zadovoljava na klasični način, ima i rotirajuće kuglice koje imitiraju osjećaj anilingusa. Tvrde da je ludilo.

SenseVibe Warm

Da, ovo je još jedan vibrator, ali ne možete ga baš smjestiti u kategoriju klasičnih pomagala. Name, osim što stimulira klitoris i G-točku, postoji i mogućnost kontroliranja temperature zbog što prirodnijeg osjećaja. Uz sve to, puni se u vlastitoj futroli što znači da ćete izbjeći i neugodna pitanja cimera ili ukućana.

Biem

Pročitajte više