Seksi mama Pamela Anderson povela novog dečkića na planinarenje

DA JE MLAĐE slađe, dobro zna zanosna plavuša i najseksi mama među holivudskom svitom koja je ovih dana svojeg mlađahnog dečka povela na planinarenje. Riječ je, naravno, o Pameli Anderson, prsatoj barbiki iz nekoć popularnog "Baywatcha" i njezinom (ne zna se točno koliko mlađem) odabraniku Jamieu Padgettu.  Pamela i mlađahni instruktor ronjenja viđaju se već nekoliko mjeseci, a da Pamela, nakon burne ljubavne prošlosti, vjeru u ljubav nije izgubila, dokazuju i ove fotke snimljene u prirodi koja okružuje čuveno poprište holivudskih starleta, Malibu.

Mlađahnog Jamiea prihvatila i Pamelina obitelj

Sa zgođušnim Jamijem, po kojemu je jahala na plažama Malibua, Pamela je u vezi tek kratko vrijeme, a već je uvjerena kako je upravo u novom ljepotanu našla ljubav svojeg života. Osim nje, Jamiea su navodno prihvatili i njezini sinovi koje ima s rockerom Tommyjem Leeom. Podsjetimo, nakon turbulentnog braka, razvoda, pomirenja pa ponovnog raskida s Tommyjem, Pamela je bila šest mjeseci u braku s Kidom Rockom.

U međuvremenu, proglašena je i naseksipilnijom holivudskom majkom, ali samo s muškog stajališta posjetitelja portala koji je organizirao anketu. Prema izboru ženskih glasača, potukao ju je poznati mozak Hollywooda, Sharon Stone. Međutim, velikodušnoj Pameli to nije ni najmanje zasmetalo, pa je rezultate prihvatila s osmijehom na licu, a zašto je divlja ljepotica u zadnje vrijeme jako sretna, zorno prikazuju i priložene fotografije.

V.V.
Foto: JLP

Pročitajte više