Seksi strip Longoria na naslovnici časopisa potpuno - neprepoznatljiva!

LJEPOTICA  s debelim televizijskim stažom, Eva Longoria, krasi novo izdanje časopisa Citizen K i to u posve neprepoznatljivom, strip izdanju. Za potrebe ovog snimanja Eva je odbacila svoje meke, ženstvene obline te je uskočila u "kostim" superjunakinje, i mnogi su primijetili, izgleda izvrsno. Odnosno, oni koji su je prepoznali, jer luksuzni editorijal izašao iz pera glasovitog Ruvena Afandora, Longoriju prikazuje u dosad neviđenom, dominantnom izdanju.

Kako razbiti bračnu monotoniju?

Ali seksi latina nedavno je priznala kako je uloga jake, dominantne žene u životu nikada nije previše zanimala. Nestašna Eva, koja se inače ne libi govoriti o svojem seksualnom životu, novinarima je ispričala kako u krevetu često poseže za dodatnom razonodom kako bi razbila bračnu monotoniju o kojoj se u posljednje vrijeme itekako piše.

"Nemam ništa protiv vezivanja, niti toga da me muškarac kontrolira"

"Nemam ništa protiv vezivanja svilenim šalovima. Volim kad muškarac ima kontrolu. Ima nešto seksi u tome da ste podređeni", ispričala je nedavno. Eva je u zadnje vrijeme podignula znatnu količinu medijske prašine s nekoliko iskrenih priznanja koja su pokrenula nagađanja o njezinom seksualnom životu.

Tony Parker i Eva bi uskoro mogli postati roditelji

Zbog čestih promjena u kilaži i izgledu trač da je trudna već neko vrijeme kruži Hollywoodom, a da Eva više od svega želi postati majka tabloidima je nedavno potvrdio i izvor "blizak" košarkaško-glumačkom paru.

Prijetila razvodom!

Tony Parker i seksi Eva, priča se, uskoro bi konačno mogli postati roditelji i to nakon što je glumica, navodno, suprugu nekoliko puta zaprijetila razvodom ukoliko i dalje bude odbijao pomisao na očinstvo.

Pročitajte više