Selena Gomez o tvrdnjama fanova da joj dečko nije "dovoljno dobar": Njega to ne dira

Foto: Profimedia

Pjevačica i glumica Selena Gomez progovorila je o karijeri i privatnom životu u velikom intervjuu za Time. Osvrnula se i na vezu s glazbenim producentom Bennyjem Blancom. Naime, ljubav Selene i Bennyja dugo je predmet rasprave njenih obožavatelja. Mnogi "selenatori" smatraju da on "nije dovoljno dobar za nju."

"Znam što drugi ljudi mogu učiniti ljudima koje volim. Moji vlastiti fanovi, koje obožavam i za koje smatram da su me oblikovali kao osobu, često su ti koji izgovaraju najbolnije stvari o tome kako živim svoj život. Ali on ima snagu u sebi da ga ništa od te buke ne uznemiri. Zaista je impresivan i cijenim svaki trenutak s njim. Ne znam što nosi budućnost, ali znam da on neće nikamo otići u skorije vrijeme", rekla je Selena čiji je novi film, Emilia Pérez, dobio ovacije od čak devet minuta u Cannesu.

Blanco u intervjuu otkrio da želi djecu s njom

Inače, Blanco je nedavno otkrio da želi osnovati obitelj s Gomez.

Gostovao je u The Howard Stern Showu, gdje je otkrio da je spreman podići svoju romansu sa Selenom na višu razinu, te je priznao da "svaki dan razmišlja o tome da ima djecu sa slavnom pop pjevačicom".

"Želiš li imati djecu sa Selenom? Jesi li joj već rekao da želiš imati djecu?", pitao je 70-godišnji Stern. "To nam je uvijek tema razgovora, svaki dan", rekao je 36-godišnji Blanco. "To je moj sljedeći cilj. Imam puno kumova, imam gomilu nećaka. Volim biti u društvu djece", dodao je.

>>Selena Gomez (31): Shvatila sam da više nikad neću ovako izgledati. I to je ok

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.